![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pentru refuzul actelor pe motiv religios, solutia nu-s petitiile online sau o mana de oameni adunati in strada scandand lozinci, ci apelul la reprezentantii nostri in relatia cu statul, institutia patriarhiei. Daca mai multe eparhii ar fi semnalat la mitropolii ca reticenta fata de cardul de sanatate in randul enoriasilor este mare, fiind o problema de interes general, cu siguranta s-ar fi intrunit sinoadele locale sa dezbata, iar dupa ar fi inaintat concluziile lor catre Patriarhie si aceasta s-ar fi pronuntat, asa cum s-a intamplat in cazul pasapoartelor biometrice. Concluzia e ca marea majoritate nu-s afectati sau nu-s interesati de acest card, iar ceilalti isi pierd vremea cu prostii de genul : sa nu scrie card, ca-i drac invers. Bine ca nu scot numele dracului din Biblie sau din DEX, sa nu mai fie speriati. Sa nu ridice cardul de la medicul de familie si gata. Nu renunta medicul de familie la el, din moment ce e platit in functie de cati pacienti inscrisi are si-i va da si o adeverinta ca e asigurat, cand va avea nevoie, ca el poate verifica usor sau o ia de la CAS. Last edited by ioanna; 14.01.2013 at 13:32:40. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
în antichitate se foloseau litere pentru a exprimă cantitățile. îmi aduc aminte că se spunea despre VISA că ar însemna 666. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Însă interpretări sunt foarte multe, să nu deschidem, din nou, cutia Pandorei. |
|
||||
|
||||
![]()
CNP-ul unei persoane născute-n în 6 iunie '96 e de rău?
![]() x960606xxxxxx
|
||||
|
||||
![]() Citat:
e halit :)) |
|
|||
|
|||
![]()
Asta nu e nimic.
Stiu un preot care are buletin cu CNP care contine "666" :)
|
||||
|
||||
![]()
Da, dar nu e cu cip-cirip.
|
||||
|
||||
![]()
acum (este valabil si pentru Alin) de vede treaba că un cip este mai tare că înșuși 666.
asta este rezultatul deturnarii atenției. cunoșteam un tip, care cu ceva ani în urmă, a refuzat bonurile de masă pe motiv de cod de bare. vă dați seama de problema. când tu ai în contractul colectiv de muncă bonuri de masă, ce faci în cazul asta? l-au pus să,dea declarație la notar că le refuză. |
|
|||
|
|||
![]()
Cum adica "e halit"?
Omul s-a nascut intr-o zi ca toti oamenii. Intaplarea face sa fie iunie, luna a 6. De aici si pana a spune ca "e halit" doar pentru ca s-a nascut, e cale lunga. Eu inteleg ca va arde de glume, dar aici v-ati intrecut cu gluma. Prin primirea CNP-ului omul nu renunta la nume. |
|
|||
|
|||
![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cipurile RFID supuse atentiei publice | Iustin44 | Generalitati | 162 | 15.12.2013 21:55:02 |
Cardul De Sanatate Cu CIP RFID 666 Devine Obligatoriu De La 1 Ianuarie 2013 | myself00 | Generalitati | 1 | 03.01.2013 21:37:21 |
Inca un thread despre cipurile RFID implantate | Delirul | Generalitati | 19 | 13.10.2010 17:37:53 |
Noile permise au cip RFID ? | axios | Generalitati | 9 | 12.09.2010 02:13:34 |
|