![]() |
![]() |
|
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
O, Preabunule Doamne și Dumnezeul nostru, Tu, Care ești Făcătorul și Binefăcătorul nostru, Stăpânul tuturor ființelor și lucrurilor văzute și nevăzute,
Tu, Care ai poruncit – și trebuie să fii ascultat, Tu, Care ai dat Adevărul – și el trebuie crezut, Tu, Care ai rânduit Dreptatea – și trebuie să se facă, Tu, Care ai pregătit o mântuire – și trebuie primită, Tu, Care ai promis o Judecată – și trebuie să fie… Te rugăm cu teamă, cu smerenie și cu nădejde, ai milă nesfârșită de noi, de toți oamenii, care din pricina necredinței și a nepăsării noastre suntem atât de adeseori încercați și biruiți de marele vrăjmaș al Tău și al mântuirii pe care ne-ai pregătit-o. Trezește-ne, Doamne, inima și deschide-ne ochii să vedem bine și să-l descoperim totdeauna pe satana, care este înapoia șoaptei sale: „Lasă, mai ai vreme!“… Te rog, ajută-mă și pe mine, Doamne, ca, ori de câte ori glasul Tău îmi va spune să fac ceva pentru Tine, eu să ascult numaidecât, împlinind toată voia Ta cu grabă și cu bucurie. Fă-mă, Doamne Iisuse, să recunosc îndată că diavolul este acela care îmi spune atunci „Lasă, mai lasă!…“ Ajută-mă atunci, Iisuse Doamne, să mă împotrivesc lui cu toată puterea și îndrăzneala, biruindu-l totdeauna prin graba ascultării mele depline de voia Ta și prin îndeplinirea întocmai a Cuvântului Tău cel Sfânt. Nu mă lăsa, Doamne Duhule Sfinte, să mă las biruit de rău, ci totdeauna să birui răul prin bine. Astfel să-mi dobândesc mântuirea sufletului meu și să nu mi-o pierd niciodată. Prin harul Tău și prin ascultarea mea. Amin
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu ! + ( rugaciuni ce au miscat sufletul nostru ) | cristiboss56 | Rugaciuni | 592 | 14.11.2022 14:08:21 |
O problema cu un prieten . | Templier Knight | Generalitati | 3 | 12.03.2012 14:01:38 |
sa ma rog sa-i dea Doamne-Doamne cuiva credinta? | giovaninnaa | Rugaciuni | 14 | 23.09.2011 16:18:24 |
Alta minune a bunului dumnezeu | ionut12 | Generalitati | 3 | 25.10.2010 15:48:34 |
Dumnezeu cel ascuns in cate un vers... | inorog | Arta bisericeasca in general | 4 | 31.01.2010 22:49:41 |
|