Am atras atenția asupra doamnei respective, tocmai ca să văd dacă te complaci în asemenea "super argument".
La început aveai o altă părere. Tocmai am atras atenția că aducând asemenea argumenete, nu veți convinge pe nimeni.
Sensibilitate?

Dacă nu sunt de acord cu aberațiile ei, am fost catalogat anticreștin. Nu am făcut decât să semnalez acest fapt.
Nu am comentat intenția ei, ci agumentele ei. Poate într-un final vei reuși să faci diferența.
Baricada prostiei? Nu mulțumesc, eu așa ceva nu servesc, doar de dragul "bunei intenții".
Interesant că ai ajuns la concluzia asta, doar când nu sunt de acord cu soluțiile aberante - d-na judecător și prostestele pe care le-am postat. De aici poate și alegerea mea de a dezerta.
Nu scriu nimic despre mine din alte considerente. De când am devenit subiectul topicului? Apoi sunt multe ate motive pe care oricum nu le vei înțelege.
E propia lor alegere, nimeni nu i-a obligat să o facă. Dar asta nu înseamnă că dacă ție așa ți se pare că e corect, eu trebuie să mă conformez dorinței tale. Poate îmi respecți alegerea și treci pese detaliile tale subiective.