![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
M-am gandit deseori la egiptenii, care nu vrut sa dea drumul evreilor din Egipt, in ciuda a tot ce au vazut infaptuit de catre Moise. Dar le intunecase Dumnezeu mintea si erau incapabili sa mai inteleaga ceva... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce exemplu mai bun trebuie de atitudine sectara si minte intunecata?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai buna dovada decat cuvantul lor care sa fie ? Ei si-au facut datoria si au vorbit ,ne-au avertizat ,fiecare face cum il taie capul Hristos nu le-a vorbit fariseilor ? "De n'as fi venit si nu le-as fi grait, pacat n'ar avea; dar acum ei nu au cuvant de dezvinovatire pentru pacatul lor "(Ioan,15,22) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Este ceva mai mult decat 'saruma parinte'. Cred ca nu ti-ar sta rau nici la o secta, in loc de "Parintele Iustin si parintele Procu au zis" ai putea foarte bine sa proclami sus si tare "Biblia zice ca" sau Georgica din Valeni, profetul nostru trimis de Dumnezeu, ne-a avertizat ca...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Trebuie sa treaca ceva timp ,eventual cateva sute de ani sa ii aprobam? Asta e ortodoxia ,ascultarea de sfintii parinti ,eventual parintele Paisie de la sf.Munte sau alti parinti. |
|
|||
|
|||
![]()
Dacă am asculta de sfinții părinți nu am face ceea facem - adică le punem în gură afimații pe care ei nu le-au făcut sau să venim noi cu tot felul de interpretări personale, uneori interpretări de îți stă mintea în loc.
Last edited by ovidiu b.; 17.01.2013 at 12:14:42. |
|
|||
|
|||
![]()
Eu știam că Ortodoxia înseamnă ascultarea de Biserica Ortodoxă.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Iti dau insa dreptate in ceea ce priveste ascultarea de Biserica, adica de acea invatatura impartasita de intreg corpul eclezial. Last edited by ioanna; 17.01.2013 at 12:31:10. |
|
||||
|
||||
![]()
Cei care vor sa accepte aceste acte(categoria open mind) cu cip sunt liberi sa o faca dar nici acele persoane care nu vor sa le accepte si sunt impotriva acestor acte nu tebuie facute cipofobi,nebuni, inculti,exagerati etc. Sa nu ne credem asa de destepti si de luminati,ca nu suntem,chiar daca unii au studii superioare.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cardul De Sanatate Cu CIP RFID 666 Devine Obligatoriu De La 1 Ianuarie 2013 | myself00 | Generalitati | 1 | 03.01.2013 21:37:21 |
Vizita papala in 2013 ? | Mihnea Dragomir | Biserica Romano-Catolica | 92 | 13.09.2012 21:04:03 |
Dictatura Biometrica atinge Onestiul | aristide | Stiri, actualitati, anunturi | 7 | 19.08.2009 21:18:43 |
Se schimba cartile de identitate | Capy | Generalitati | 21 | 06.05.2008 18:59:20 |
Scurt pasaj dntr o carte noua | scristim | Intamplari adevarate | 8 | 24.03.2007 00:06:13 |
|