![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Scrierile Sfinților Părinți: câteva sute de lei, pentru cine dorește să achiziționeze PSB pe format hârtie, sau gratuite online. Ortodoxul Ștefan Florin, care îi ia la întrebări pe Sfinții Părinți și Mucenici ai Bisericii: priceless. Last edited by MihaiG; 20.01.2013 at 13:18:03. |
|
|||
|
|||
![]()
Haideti sa nu dam cu piatra.
Fratele Stefan Florin a exprimat o parere a sa. Nu a comis o gresala dogmatica. Este un subiect care tine de istoria bisericii. Daca cineva zice ca apostolul Andrei nu a fost in Dobrogea nu comite o gresala dogmatica, ci poate una de istorie a bisericii. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Last edited by stefan florin; 20.01.2013 at 16:00:52. |
|
|||
|
|||
![]()
S.F., chiar nu intelegi nimic? Nimeni nu iti cere sa devii catolic. Nu crezi in primatul petrin, e ok. Ci doar sa nu devii eretic/nepeu, si sa cunosti cu adevarat invatatura propriei Biserici, si sa ii recunosti autoritatea. Ambele cu adevarat. Lasa cultul unei carti care, in afara instrumentarii sensurilor ei de catre cei singuri indrituiti la asta (preotii si episcopii), e doar un obiect mort, ca orice alt obiect, si chiar mai periculos pentru suflet decit o mie de arme nucleare sau psihotronice: daca e folosita necugetat, te aduce sa fii la fel de mort ca orice obiect. Sufleteste.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ad.php?t=11945 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu esti inca casatorit, daca am inteles corect din niste postari mai vechi. No, cind vei avea copii, cum ti s-ar parea normal: sa aiba ei autoritate superioara tie, sau invers?! |
|
||||
|
||||
![]()
este intr-o relatie "stabila".
|
|
|||
|
|||
![]()
Asta am inteles si eu. No, eu mi-s logodit, cu ajutorul, voia si mila lui Dumnezeu si al Maicii Sale.
Dar asta e off-topic. Facusem o analogie ca amicul nost' sa pricepa mai bine primatul Bisericii asupra Bibliei. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ereziile yoghiste ale Maicii Siluana | mihailt | Biserica Ortodoxa Romana | 54 | 05.03.2014 21:17:15 |
Francmasoneria CONDAMNATĂ de Biserica Romano-Catolică | Decebal | Biserica Romano-Catolica | 1 | 18.08.2012 14:36:50 |
Casatoria intre o ortodoxa si un romano-catolic | oana_dinisoni | Biserica Romano-Catolica | 34 | 21.04.2011 00:18:17 |
Imperiul Romano-Bulgar | sovidiu | Generalitati | 3 | 13.12.2006 15:14:03 |
|