![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Mark Twain spunea:
- Îl invidiez pe Adam, pentru că atunci când spunea o vorbă de duh știa că n-a mai spus-o nimeni înaintea lui! |
|
|
||||
|
||||
|
O doamnă îl întrebă odată pe dramaturgul George Bernard Shaw:
- Cum credeți, de ce Dumnezeu a creat întâi bărbatul și abia apoi femeia? În stilul său inconfundabil, Shaw răspunse: - Probabil, Dumnezeu nu dorea ca în timp ce va crea bărbatul, femeia să-l sâcâie cu sfaturile ei!* |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
un cunoscut scriitor lansează o dezbatere cu tema: care este diferența dintre "polotician" și "hoț".
un singur răspuns i-a atras atenția: "diferența dintre politician și hoț este că pe primul îl aleg eu, iar al doilea mă alege el pe mine. am nimerit-o?" iar replica scriitorului a fost: " stimate domn ... sunteți un geniu. sunteți singura persoană care a reușit să găsească o diferența între cei doi". |
|
|
||||
|
||||
|
un tip intră într-un restaurant și îi spune chelnerului:
- dați-mi cea mai bună mâncare pe care o serviți. - limba de vita cu măsline, e bine? - uhh, ce scarbos. nu vreau să mănânc ceva ce a fost în gura cuiva. mai bine da-mi în ou fiert. |
|
|
||||
|
||||
|
- cum arată diavolul?
- câteodată atât de bine că îl ceri ne nevastă. |
|
|
||||
|
||||
|
Parintele Adrian Fageteanu avea un rafinat simt al umorului. Cei care l-au cunoscut au avut ocazia sa auda de multe ori raspunsuri ce i-au facu sa zambeasca.
"L-am intrebat de parintele Adrian: - Vreo telegrama ceva, parinte? Si batranul a zis: - Cred ca am ajuns asa de batran, mic, rau si urat, ca nici zana aia cu coasa nu ma mai cauta..." |
|
|