Citat:
În prealabil postat de Yasmina
Aveti mare dreptate...chiar ma uitam zilele trecute dupa o doamna,mai durdulie care se uratise in asa hal in imbracaminte incat era ridicola,demna de circ.
Nu inteleg de ce doamnele mai grasute,cu pulpe si posterior exagerat de mari isi pun pantaloni mulati iar apoi isi stranguleaza picioarele in cizme lungi?Cine apreciaza asa ceva?
Nu-si fac nici ele vreun serviciu si nici celor care le privesc(din intamplare).
Incerc sa nu cad in panta cealalalta si sa nu judec alti semeni,insa uneori este la limita imposibilului(si a ridicolului).
Ceea ce nu pot accepta la doamne este alegerea tinutelor inadecvate pt varsta dumnealor.
Sa vezi o cucoana pe la 50+ imbracata ca o adolescenta,toata sexoasa numai nuri(ofiliti)este si trist,si aiurea totodata.
De obicei sunt casatorite,la 50+ ani si mai se afla si la menopauza,deci chiar nu inteleg mesajul lor sexual...???!!!
Eu inteleg ca unele inca arata bine corporal,adica suple,dar totusi nu am vazut una singura care sa-si fi conservat si fata, in asa fel incat sa arate de 25 de ani(ca si trupul),iar dansa sa aibe vreo 60...
Babele sexy sunt cu adevarat penibile,multe dintre ele avand chiar si implanturi mamare(care evident,trebuiesc expuse cu ostentatie chiar si la aprozar).
|
Sigur au implanturi mamare? :D Si mama a fost intrebata acelasi lucru (De fapt a fost intrebata cat au costat?...) Probabil din cauza ca nu ne-a crescut (numai) cu lapte praf...
Nu inteleg problema imbracatului la femeile in varsta.
Ce pot purta atat de inadecvat? Bine, asta daca nu cumva e vorba de ceva ce poate fi considerat inadecvat si la 15 ani (fuste mini, bluze cu burta goala, decoltee etc).
Mie nu imi place cand se machiaza si se vede clar ca ceva a fost fortat acolo si e nelalocul lui dar incerc sa inteleg ca asta le face sa se simta mai.."sofisticate",mai "doamne", nu cred ca intentia lor a fost aceea de a atrage barbati, clar.Si ma refer la femei de cel putin 60 si ceva de ani poate chiar mai mult.
In rest, sunt de acord ca trebuie sa potrivesti garderoba cu numarul de kilograme.Dar probabil acea doamna nu a reusit sa slabeasca sau nu si-a dorit dar in schimb a dorit foarte mult sa prinda moda cu cizmele...si fiind deja grasa, nu cred ca ar fi incaput-o cizmele decat cu niste pantaloni mulati :D