Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Morala Crestina

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.01.2013, 03:00:13
cezar_ioan cezar_ioan is offline
Banned

Data înregistrării: 16.11.2012
Locație: Benidorm, Hotel Bali
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Ce nu pricepusi? :)
Ioanna zicea ca Parintele Bastavoi a "acoperit" motivele psihologiei feminine... Ceva de genul asta... A acoperit in sensul, am inteles eu, ca a putut sa cuprinda. Sa inteleaga. A avut, adica, Parintele, empatie si deschidere si putere blanda si buna de ...comprehensiune...:) nu stiu cum sa zic sa nu rada fratii si surorile de mine...:)

Asta e limpede, nu contest. (desi, fie vorba intre noi, ii cam arogant si oleaca iresponsabil omul care se crede in stare sa cuprinda itzele femeii, sa avem pardon!)

Dar eu voiam mai mult, nehalitul: nu doar sa cuprinda ci si, daca se poate, sa dezveleasca ape noi, in constiinta noastra. Daca tot se pricepe la cuprins, de ce n-ar da o raita si prin ...necuprins?

Intelegerea are ceva static pentru mine.
Act retrospectiv, pas in urma. Un soi aparte de moarte, daca ma ... intelege careva.

Prefer sa nu pricep si sa zic! Sa fac! Sa traiesc!
Sunt, categoric, impotriva-ntelepciunii omului! Dusman declarat si incurabil, mereu. Fan al nebuniei ne-intelegatoare. (De-aici, desigur, nesfarsitele, zilnicele mele belele...)

Voi intelege mai apoi (cand altceva mai bun NU VOI PUTEA SA MAI FAC), fie si cu pumnu-n gura, plangind, bocind, icnind...

Cam asa.
Ma iarta pentru incurabila mea pohta de zbor deasupra cuibului de cuci ai vietii mele, mai intai...
Reply With Quote