Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.01.2013, 21:05:13
sofiaiuga's Avatar
sofiaiuga sofiaiuga is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.02.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Daca as fi convins ca Biserica Ortodoxa este Biserica lui Cristos, as trece chiar acum la ortodoxism. Dar, eu sunt convins ca Domnul a intemeiat o singura Biserica, ce subzista in mod deplin numai in Una, Sfanta, Catolica si Apostolica Biserica. De aceea, pentru sufletul meu ar fi foarte, foarte rau sa parasesc mijlocul de salvare pe care El mi-l pune la dispozitie, care este corabia Sa.
mijlocul de salvare al catolicismului a deraiat de cind ei ,catolicii au aruncat anateama.De atunci a aparut in biserica catolica inchizitia ,in numele lui HRISTOS ,care se adevereste in evanghelii,ca vor ucide crezind ca o fac in numele meu.Apoi atitudinea lor a determinat aparitia a serie de secte.Apoi tot HRISTOS spune ca biserica lui este o turma mica,ori asta nu are cum sa fie catolicii ,pentru ca ei sunt o turma mare.Va recomand sa stati de vorba sau sa citit cartea CELALT NOICA ,unde parintele RAFAIL NOICA ,scrie cum a trcut prin multe secte si pina la urma a gasit ca ortodoxia este credinta adevarata.Cine cauta cu ADEVARAT care este adevarul DOMNUL IL DESCOPERA.DOAMNE AJUTA!