Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.01.2013, 01:06:35
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihailc Vezi mesajul
Antonia, caută-ți un "reparator de mansarde" iscusit, că nu mai faci față stresului apocaliptic.
Nu uita să-i spui și duhovnicului că ai început să vezi "îngeri de lumină" pe internet... și că ești convinsă că ai rămas ultima santinelă a ortodoxiei. Poate te ajută el, dacă nu-i ceva mai grav!
Crezi ca astept sa ma lauzi? Ca mine sunt mai multi decat iti place sa crezi. Chiar daca ei nu scriu pe internet.

Probabil, cand te uiti in oglinda, te vezi frumos, destept, modest, sanatos la cap si intelept, numai bun de dat sfaturi si duhovnicilor ortodocsi, daca se poate! Vezi ca ti s-a stricat oglinda!
Vechi 24.01.2013, 01:34:06
Mihailc Mihailc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.03.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Crezi ca astept sa ma lauzi? Ca mine sunt mai multi decat iti place sa crezi. Chiar daca ei nu scriu pe internet.

Probabil, cand te uiti in oglinda, te vezi frumos, destept, modest, sanatos la cap si intelept, numai bun de dat sfaturi si duhovnicilor ortodocsi, daca se poate! Vezi ca ti s-a stricat oglinda!
Acuma mi-e clar că logica din subtextul discuției de față a luat-o razna....

Dacă eu pentru tine sunt un fel de lucifer, plin de mândrie diabolică și toate relele pe care imaginația ta hrănită îndestulat de frustrare le proiectează asupra-mi, nu știu cum se face că tu te străduiești tot timpul să ți pasul cu mine în răutăți.... ba chiar te ostenești să mă întreci.

Oare de la "duhovnicii ortodocși" ai învățat să procedezi așa, sau de la îngerașul cu cornițe luminoase ce s-a culcușit în mintea ta?!
Vechi 24.01.2013, 01:43:21
Miha-anca
Guest

Implicit

17. Voi, însă, iubiților, aduceți-vă aminte de cuvintele zise mai dinainte de către apostolii Domnului nostru Iisus Hristos,
18. Că ei vă spuneau: În vremea de pe urmă vor fi batjocoritori, umblând potrivit cu poftele lor nelegiuite.
19. Aceștia sunt cei ce fac dezbinări, (oameni) firești, care nu au Duhul.
Vechi 24.01.2013, 12:51:09
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
17. Voi, însă, iubiților, aduceți-vă aminte de cuvintele zise mai dinainte de către apostolii Domnului nostru Iisus Hristos,
18. Că ei vă spuneau: În vremea de pe urmă vor fi batjocoritori, umblând potrivit cu poftele lor nelegiuite.
19. Aceștia sunt cei ce fac dezbinări, (oameni) firești, care nu au Duhul.
Aha.
Spune-i asta antoniei, sau si mai bine, scrie pe blogul saccsiv si apologeticum, ca ei incearca demolarea tuturor institutiilor Bisericii, sa vezi cum zbori in suturi de acolo.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cipurile RFID supuse atentiei publice Iustin44 Generalitati 162 15.12.2013 21:55:02
Cardul De Sanatate Cu CIP RFID 666 Devine Obligatoriu De La 1 Ianuarie 2013 myself00 Generalitati 1 03.01.2013 21:37:21
Inca un thread despre cipurile RFID implantate Delirul Generalitati 19 13.10.2010 17:37:53
Noile permise au cip RFID ? axios Generalitati 9 12.09.2010 02:13:34