![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Probabil, cand te uiti in oglinda, te vezi frumos, destept, modest, sanatos la cap si intelept, numai bun de dat sfaturi si duhovnicilor ortodocsi, daca se poate! Vezi ca ti s-a stricat oglinda! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dacă eu pentru tine sunt un fel de lucifer, plin de mândrie diabolică și toate relele pe care imaginația ta hrănită îndestulat de frustrare le proiectează asupra-mi, nu știu cum se face că tu te străduiești tot timpul să ți pasul cu mine în răutăți.... ba chiar te ostenești să mă întreci. ![]() Oare de la "duhovnicii ortodocși" ai învățat să procedezi așa, sau de la îngerașul cu cornițe luminoase ce s-a culcușit în mintea ta?!
|
|||
|
|||
![]()
17. Voi, însă, iubiților, aduceți-vă aminte de cuvintele zise mai dinainte de către apostolii Domnului nostru Iisus Hristos,
18. Că ei vă spuneau: În vremea de pe urmă vor fi batjocoritori, umblând potrivit cu poftele lor nelegiuite. 19. Aceștia sunt cei ce fac dezbinări, (oameni) firești, care nu au Duhul. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Spune-i asta antoniei, sau si mai bine, scrie pe blogul saccsiv si apologeticum, ca ei incearca demolarea tuturor institutiilor Bisericii, sa vezi cum zbori in suturi de acolo.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cipurile RFID supuse atentiei publice | Iustin44 | Generalitati | 162 | 15.12.2013 21:55:02 |
Cardul De Sanatate Cu CIP RFID 666 Devine Obligatoriu De La 1 Ianuarie 2013 | myself00 | Generalitati | 1 | 03.01.2013 21:37:21 |
Inca un thread despre cipurile RFID implantate | Delirul | Generalitati | 19 | 13.10.2010 17:37:53 |
Noile permise au cip RFID ? | axios | Generalitati | 9 | 12.09.2010 02:13:34 |
|