Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.01.2013, 21:01:59
MihaiG MihaiG is offline
Banned

Data înregistrării: 24.04.2012
Locație: Timișoara
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
In ce consta penibilul la aceasta demonstratie?
https://www.youtube.com/watch?v=S5pfL6j15zg
Dar de unde să începem ? Ah, e simplu: penibilul e omniprezent. Totul la acest film este penibil.
Vechi 24.01.2013, 21:04:37
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de MihaiG Vezi mesajul
Ah, priceless:

Miha-Anca: "Hai, Ovidiu, apără-ne, că tu ai doctorat !"

Ovidiu: "Da, am două doctorate și tot nu cred că aveți dreptate !"

Miha-Anca: "Și atunci la ce sunt bune doctoratele tale ?!"
MihaiG, daca spuneai adevarul, nu o minciuna, avea o valoare; dar asa e lipsit de valoare. Tipic avocatesc, caci acestia au minciuna in sange. Nu-i asa, Erethorn?
Vechi 24.01.2013, 21:08:16
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Până nu vei da tu exemplu de smerenie nu cere de la altul, fă tu prima pasul acesta, iar când vei ajunge să guști smerenia nu vei mai fi în conflict cu nimeni. Dar vei avea o surpriză: singurul conflict va fi cu tine însuți și cu păcatele tale. Până atunci să o lăsăm mai ușor cu lecțiile de duhovnicie, să mă ierți dar pari novice din sursele de informare pe care le folosești.
Repeti un lucru de doua ori in doua raspunsuri succesive. Asta ce semnificatie are?

Nu sunt in conflict cu persoane, ci cu idei.

Last edited by antoniap; 24.01.2013 at 21:12:28.
Vechi 24.01.2013, 21:08:16
MihaiG MihaiG is offline
Banned

Implicit

Citat:
MihaiG, daca spuneai adevarul, nu o minciuna, avea o valoare; dar asa e lipsit de valoare. Tipic avocatesc, caci acestia au minciuna in sange. Nu-i asa, Erethorn?
Nu știu dacă e tipic avocățesc; mă întreb dacă e tipic creștin sau chiar tipic ortodox să acuze și să denigreze, și mai ales fără probe, o întreagă categorie profesională de minciună. Bănuiesc că nu.
Vechi 24.01.2013, 21:11:31
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Și ce soluți propui? Căci părinții ne îndeamnă la rugăciune și o viață de pocaință, eu altceva încă nu am auzit.
Da, sa ne pocaim in fata lui Dumnezeu, nu a diavolului. Diavolul este cu 666, nu Dumnezeu!
In situatii exceptionale, solutii exceptionale. Cred ca ai auzit de palma data de Sf. Nicolae la Sf. Sinod de la Niceea, nu? Scrie undeva ca avem voie sa dam palme? Nu, dar situatia a cerut-o.
Vechi 24.01.2013, 21:11:33
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
In ce consta penibilul la aceasta demonstratie?
https://www.youtube.com/watch?v=S5pfL6j15zg
Of, of greu ne mai înțelegem. Te lași dusă de nas de un clip "coafat bine" care să ducă de nas pe cei mai slabi înger.

Uite aici o altă parte din acel prostest: https://www.youtube.com/watch?v=abzx0dwT4eA

Și asta e doar o parte, am altele sub mânecă și mai penibile.
Vechi 24.01.2013, 21:14:04
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de MihaiG Vezi mesajul
Nu știu dacă e tipic avocățesc; mă întreb dacă e tipic creștin sau chiar tipic ortodox să acuze și să denigreze, și mai ales fără probe, o întreagă categorie profesională de minciună. Bănuiesc că nu.
Just common knowledge! Daca stii ce e aceea.
Vechi 24.01.2013, 21:15:55
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
Of, of greu ne mai înțelegem. Te lași dusă de nas de un clip "coafat bine" care să ducă de nas pe cei mai slabi înger.

Uite aici o altă parte din acel prostest: https://www.youtube.com/watch?v=abzx0dwT4eA

Penibila e atitudinea ta, daca in calitate de ortodox, ai preferat sa stai deoparte in loc sa cauti solutii mai rezonabile. Pe atei ii inteleg, dar de la tine am oarece pretentii.
Vechi 24.01.2013, 21:17:47
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:

Oare nu se vede ca este alt protest, despre care s-au scris volume intregi de comentarii?
Poate nici Sf. Voievod Stefan cel Mare si Sfant nu ar fi trebuit sa omoare la invadatori, dar a facut-o si ne este model nu ca razboinic, ci ca sfant.
Vechi 24.01.2013, 21:23:06
MihaiG MihaiG is offline
Banned

Implicit

Citat:
Just common knowledge! Daca stii ce e aceea.
I sure do. However, it's not common knowledge, but rather an urban legend based on stupid unfounded prejudice, much like the one that states that all women are whores or the one that states that all orthodox people who leave their country to live in the decadent west have betraided their nation and religion.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cipurile RFID supuse atentiei publice Iustin44 Generalitati 162 15.12.2013 21:55:02
Cardul De Sanatate Cu CIP RFID 666 Devine Obligatoriu De La 1 Ianuarie 2013 myself00 Generalitati 1 03.01.2013 21:37:21
Inca un thread despre cipurile RFID implantate Delirul Generalitati 19 13.10.2010 17:37:53
Noile permise au cip RFID ? axios Generalitati 9 12.09.2010 02:13:34