![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Mai degraba tragic ...
|
|
|||
|
|||
![]() Last edited by Miha-anca; 24.01.2013 at 21:27:34. |
|
|||
|
|||
![]()
Ce o mai fi și asta numai tu știi.
Citat:
![]() Citește cu atenție mesajele. Se pare că suntem orbiți și nu mai vedem altceva decât lupta, lupta oarbă cu frustrările din noi. Citat:
Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Mulțumesc de complimente. Nu e prima dată, mai ai atecedente. Când nu mai avem argumente atacăm persoana? Cică tu aperi dreapta credință? Toată lumea trebuie să fie de acord cu ideile tale?
Last edited by ovidiu b.; 24.01.2013 at 21:33:24. |
|
|||
|
|||
![]()
Ai uitat? Mi-ai scris pe privat. Vrei sa dau mesajul?
|
|
|||
|
|||
![]()
Dar ați uitat să arătați că avocații, bieții de ei, nu sunt mincinoși din născare. Ei sunt primele victime ale dictaturii cipoide: care cum depune jurământul la Barou, HAȚ!! i se implantează un cip care nu îi mai lasă să spună adevărul. Păi, nu vă pare rău de noi ? Ce să mai facem, săracii de noi ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Măi să fie!!!!!!! Ce invenții or mai fi și astea? Dă-mi și mie pe privat să văd. Apropo, o discuție pe privat, rămăne o discuție privat, dar până una alta dă-mi să văd.
|
|
|||
|
|||
![]()
Este tragic. Știți ce este tragic ? Este tragic că există oameni, unii dintre ei atei, care, poate, la un moment dat sunt interesați, fie și cât de puțin, de Biserică, și care, căutând ceva informații, nimeresc peste asemenea surse, sau peste apologeticum, saccsiv etc.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Nu ca ea ar fi mai putin (in felul in care frizeaza penibilul), dar tu ai un dar de a pune lucrurile in lumina uneori.. ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci nu ai studii de teologie! Acum inteleg mesajele tale. Sigur, nu poti vorbi despre ce nu stii, inteleg. Dar atunci lasa-i macar pe cei, care si-au dedicat o parte din timpul lor pentru a studia problema cipurilor. Contraargumentele celorlalti useri nu au fost mai convingatoare, doar atacuri la persoana, nimic altceva. Tu cum le dai crezare, nu stiu, dar fiecare are dreptul sa-si formeze o parere proprie, inclusiv tu, Ovidiu. Inca odata iertare pentru greseala. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cipurile RFID supuse atentiei publice | Iustin44 | Generalitati | 162 | 15.12.2013 21:55:02 |
Cardul De Sanatate Cu CIP RFID 666 Devine Obligatoriu De La 1 Ianuarie 2013 | myself00 | Generalitati | 1 | 03.01.2013 21:37:21 |
Inca un thread despre cipurile RFID implantate | Delirul | Generalitati | 19 | 13.10.2010 17:37:53 |
Noile permise au cip RFID ? | axios | Generalitati | 9 | 12.09.2010 02:13:34 |
|