![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu stiu ca este o diferenta in avea o diploma in economie si a fi economist intr-adevar. Si cred ca in facultate inveti alfabetul, pe cand la locul de munca inveti sa formulezi cuvinte si apoi propozitii. Nu am pretentia sa mi se ofere un job extraordinar (caruia sa nu-i pot face fata) dar sper sa am norocul de a gasi unul din joburile pentru care sunt calificata, un entry-level in domeniul economic pentru care ti se cer cunostinte reduse, minim liceul economic. Sunt si astfel de joburi dar se ocupa repede din pacate. Si nu vreau sa ma calific in alt domeniu pentru ca stiu ce mi se potriveste si unde as putea sa dau tot ce am mai bun. Doamne ajuta!
|
|
||||
|
||||
![]()
Un proverb spune: La orice lucru inceputu-i greu, de aceea cred ca e mai problematic pana te agati undeva. Conteaza enorm ajutorul de sus, de aceea nu considera neimportant sa te rogi pentru asta, vei vedea ca rugaciunea deschide orice usa. Tinerii, chiar daca nu au experienta sunt totusi cautati pentru entuziasmul, energia, dorinta de implicare si disponibilitatea de a se sacrifica pentru binele firmei.
|
|
|||
|
|||
![]()
Va multumesc tuturor si apreciez toate mesajele incurajatoare si recomandarile. Stiu ca nu este coincidenta faptul ca la scurt timp dupa ce am postat aici au inceput sa apara oportunitati de angajare si imi pun nadejdea in Dumnezeu pentru ca mi-a aratat de nenumarate ori ca imi asculta rugaciunile!
|
|