![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Demetrius, Nu știu exact. O să stau să mă mai gândesc unde s-ar încadra cipofilii.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Uniunea Europeană se îndreaptă spre un totalitarism care dorește să devină o religie de stat, o religie ateistă, nihilistă ... o religie, care va deveni obligatorie pentru toți." Planul ocult de cucerire a Europei se desfășoară sub ochii noștri și cu acceptul nostru. Al III-lea Război Mondial are loc chiar acum. Nu cu tunuri, ci cu vorbe. Nu cu armate ci cu așa-zișii "politicieni" corupți. Vrem sau nu, ne opunem sau nu, în final Europa va fi cucerită. Ce se întâmplă? Ce reprezintă de fapt Uniunea Europeană? http://acvilaortodoxa.wordpress.com/...nea-europeana/ |
|
|||
|
|||
![]()
Gândește-te bine la pericopa evanghelică referitoare la înfricoșătoarea judecată a lui Hristos. Unii sunt trecuți "de-a dreapta" spre moștenirea împărăției, iar alții sunt trecuți "de-a stânga" la osândă. Dar ce le spune Hristos Judecătorul? "Am fost gol și nu m-ați îmbrăcat, etc...", la care judecații răspund întrebând "Dar când s-au întâmplat acestea?", iar Hristos le răspunde cum scrie în Evanghelie. Asta arată că lepădarea de Hristos poate să fie și fără să îți dai seama că faci acest lucru, că există și o lepădare inconștientă să-i zicem, ceea ce contrazice afirmațiile cipofililor.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Zero logica, zero cerenta, politica amestecata cu pretinsa duhovnicie, liant: teama paranoida. Pregatiti "omul nou"? Ceva succes pana acum? Ma tem ca e o criza profunda de adepti noi, chiar si cu abordarea asta.
|
|||
|
|||
![]()
După ce Hristos ne-a arătat că El este în tot sărmanul, nu ne mai putem lepăda inconștient. Știm unde este El și știm ce este lepădarea de El. Ne-a spus-o, nu mai trebuie să bâjbâim, să căutăm lepădări închipuite. Din contră, preocupați de „pecetea” cipului, poate trecem nepăsători pe lângă Hristosul din omul sărman sau necăjit.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci respectivii nu ca nu stiau, ci ignorau anumite realitati spirituale, adancindu-se in fatarnicie, ipocrizie sub o masca duhovniceasca. Vezi ca si tu s-ar putea sa te afli pe drumul asta. Mai bine te-a confrunta cu propri demoni, alergatura asta pe N forumuri cu un efort pretins justitiar ignorat in esenta de 99,9% din audienta, nu te scuteste de asa ceva. Doar intarzie momentul si cu cat il intarzii mai mult, cu atat surpriza s-ar putea sa fie mai neplacuta.
|
|||
|
|||
![]()
După cum bine se poate vedea, cipofilii tot făceau nu știu ce apel la autoritate. O tot dădeau în sus și în jos cu sinoadele BOR sau BO. Dar când vine vorba despre citarea sinoadelor care să fi condamnat vreo sectă cipofobă o dau la întoarsă și vocea sinoadelor BOR devine vocea lui AlinB, vocea Ioannei, etc etc etc, de unde trebuie să înțelegem că ei sunt Sinodul cel Sfânt al BOR. Probabil s-au adunat aici în conclav, neavând ceva mai bun de făcut, și au decretat cu de la ei putere osândirea și anatemizarea ereziei și sectei cipofobe. Doar când trebuie să scoată actele Marelui Conciliu să le vedem și noi și să vedem și bazele hotărârii lor sinodale sfinte încep să facă iuțeli de mână, să bage actele sub masă și să spună că de fapt noi trebuie să îi credem pe cuvânt că doar ei sunt vocea autoritară a Bisericii.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Logica este să nu te rogi cu ei pentru că au alt punct de vedere al Adevărului, pentru că nu sunt în Adevăr, în adevărul de credință. Noi ne rugăm în Adevăr, în practica Adevărului, așa cum ne-a fost lăsat, cum s-a fixat de către Biserică. Mă rog la Hristos așa cum m-a învățat El, așa cum nu se poate altfel; mă rog la Dumnezeu așa cum mă mîntuiesc, nu cum nu mă mîntuiesc; nu fac combinații. Pentru ca Adevărul să se stabilească a fost nevoie de multă jertfă, a costat enorm. http://www.sfaturiortodoxe.ro/singur..._ortodoxia.htm doar n-oi fi si ecumenist acu'!!! ![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cipurile RFID supuse atentiei publice | Iustin44 | Generalitati | 162 | 15.12.2013 21:55:02 |
Cardul De Sanatate Cu CIP RFID 666 Devine Obligatoriu De La 1 Ianuarie 2013 | myself00 | Generalitati | 1 | 03.01.2013 21:37:21 |
Inca un thread despre cipurile RFID implantate | Delirul | Generalitati | 19 | 13.10.2010 17:37:53 |
Noile permise au cip RFID ? | axios | Generalitati | 9 | 12.09.2010 02:13:34 |
|