![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Dumnezeu sa il ierte si sa il aseze in rand cu sfintii!...
Suntem neputinciosi in fata socotelilor Domnului...
|
||||
|
||||
![]()
Ce s-a intamplat oare cu initiatorea acestui topic, de este acum guest?!
Eu sper sa revina cat mai curand, caci e un suflet sensibil si talentat si ar avea multe de impartasit.
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeule ceresc intrun totzi sfintii ajutal pe acest copil sa aibe sanatate si pe familia lui toata dai in fiecare celula a corpului sau curatare si iubire ajutal Dumnezeule dupa marea mila a ta! ma rog Sfintilor: Nectarie,Nicolae,Vasile cel mare,Paraschiva,Spiridon si la totzi sfintii pentru sanatatea acestui copil si sanatatea si binele acelei familie!Dumnezeu ajutai!
|
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeule ceresc intrun totzi sfintii ajutal pe acest copil sa aibe sanatate si pe familia lui toata dai in fiecare celula a corpului sau curatare si iubire ajutal Dumnezeule dupa marea mila a ta! ma rog Sfintilor: Nectarie,Nicolae,Vasile cel mare,Paraschiva,Spiridon si la totzi sfintii pentru sanatatea acestui copil si sanatatea si binele acelei familie!Dumnezeu ajutai!
|
|
||||
|
||||
![]()
Of Doamne, mi s-a rupt sufletul cand am vazut ca acest sufletel nu mai e printre noi. Dumnezeu sa il odihneasca in pace, iar parintilor sa le dea putere!!Tare trist...
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Vreau sa il ajut pe acest poet-crestin" | eusebiu | Generalitati | 2 | 14.01.2013 05:14:29 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|