Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.01.2013, 19:13:05
Miha-anca
Guest

Implicit

I-am trecut pe AlinB alias Mihailc pe Ignore List.
Vechi 26.01.2013, 19:36:30
ovidiu b.
Guest

Implicit

Pe mine încă nu?
Vechi 26.01.2013, 20:01:20
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Pentru ca raul sa triumfe, e suficient ca oamenii buni sa nu faca nimic.
Pentru ca răul să nu triumfe Dumnezeu Tatăl ne-a dat prin Fiul Său în Duhul Sfânt atâtea și atâtea posibilități ca noi să fim mai buni și să nu rătăcim prin valurile acestei vieți: ne-a dat chipul Său, apoi pe Fiul Său ca frate mai mare al nostru, tovarăș de drum spre mântuirea nostră, ne-a dat candele ca să le umplem cu undelem și lumina faptelor bune ca alții văzând lumina să vină și ei la lumină, ne-a dat rugăciunea, postul, smerenia, milostenia, iertarea, iubirea și multe altele.

Citat:
Apoi nu e corect sa-ti aperi doar pielea ta, iar credinta s-o lasi de izbeliste. Exista si lucruri marunte, cum e scrierea pe un forum, care pot fi de folos cuiva.
Ce minte poate crede despre sine că poate fi de folos când de cele mai multe ori a dat-o în bară? Numai una plină de sine. Dumnezeu ne-a lăsat rugăciunea pentru a fi de folos cuiva. Hai să-i lăsăm pe cei în măsură să vorbească și să ne mai vedem de lungul nasului nostru.

ps: ”Orice unealtă e cu două tăișuri. Dacă nu o folosești cum trebuie, în loc să taie, ea te taie, în loc să clădească, te dărâmă.” - Pr Arsenie Boca
Vechi 26.01.2013, 20:01:51
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
Daca ar fi sa ma autoindreptatesc, as spune ca replica data lui AlinB a fost scrisa in graba ca raspuns la o replic similara. Daca intri intr-un sat cu lupi, inveti sa urli. Nu spun ca AlinB e un lup, ci doar ca el, apeland la violente verbale, mi-a servit drept model pentru replicile adresate lui.
Scuza ta sună cam ca în povestea cu drobul de sare. O poveste cu bătaie lungă, nu întâmplător postată.

Citat:
Eu sunt o biata pacatoasa si, bineinteles ca ar trebui sa acord mai multa importanta rugaciunii.
Niciodată nu e târziu.

Citat:
Totusi, imi amintesc ca Sfantul Ioan Gura de Aur a si acuzat-o in mod direct pe imparateasa Eudoxia ca si-a insusit via vaduvei Calitropia, deci nu a rabdat nedreptatea pricinuita de imparateasa unei vaduve.
Când vei ajunge tu la nivelul Sf Ioan Gură de Aur, problema se schimbă. Pănă atunci să nu uităm cine suntem.

Citat:
Cu atat mai mult noi, care ne numim crestini si ortodocsi, avem datoria sa ne aparam credinta si Biserica.
Dreptatea mea este ca o cârpă lepădată înaintea Ta Domane - îți repet acest cuvânt, poate vei înțelege în final cum e cu dreptatea asta.

Last edited by ovidiu b.; 26.01.2013 at 20:06:28.
Vechi 26.01.2013, 20:02:56
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Pe mine încă nu?
De ce sa te pun pe tine pe Ignore List? Stii tu vreun motiv? Eu, nu.
Vechi 26.01.2013, 20:13:14
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
De ce sa te pun pe tine pe Ignore List? Stii tu vreun motiv? Eu, nu.
Te-am testat să văd cum înclini. Căci ”unele” dacă nu am fost de acord cu aberațiile lor m-au pus pe lista neagră.
Vechi 26.01.2013, 20:35:48
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Te-am testat să văd cum înclini. Căci ”unele” dacă nu am fost de acord cu aberațiile lor m-au pus pe lista neagră.
Nu e important sa fim de aceeasi parere, ci ca argumentele aduse sa stea in picioare. Putem invata lucruri importante si dintr-un mesaj, care nu ne e neaparat pe plac.
Importanta e alegerea cuvinteleor si a tonului cu care se scrie mesajul. Ce-i drept, insa, tonul cu care citim un mesaj poate fi influentat de propria stare de spirit, dar cuvintele nu mint.
Vechi 26.01.2013, 20:45:45
bogdan81 bogdan81 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.05.2011
Implicit

Antonia, ai telefon mobil ?
Sa nu-mi spui ca nu e numele tau pe el, ca presupun ca abonamentul e pe numele tau.
Vechi 26.01.2013, 20:49:33
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de bogdan81 Vezi mesajul
Antonia, ai telefon mobil ?
Sa nu-mi spui ca nu e numele tau pe el, ca presupun ca abonamentul e pe numele tau.
Iar povestea cu telefonul? Am telefon cu cartela.

Telefonul nu e un document.
Vechi 26.01.2013, 20:09:22
Mihailc Mihailc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.03.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
I-am trecut pe AlinB alias Mihailc pe Ignore List.
Asta se mai numește "camuflajul struțului"....

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cipurile RFID supuse atentiei publice Iustin44 Generalitati 162 15.12.2013 22:55:02
Cardul De Sanatate Cu CIP RFID 666 Devine Obligatoriu De La 1 Ianuarie 2013 myself00 Generalitati 1 03.01.2013 22:37:21
Inca un thread despre cipurile RFID implantate Delirul Generalitati 19 13.10.2010 18:37:53
Noile permise au cip RFID ? axios Generalitati 9 12.09.2010 03:13:34