Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.01.2013, 22:12:32
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Nimeni nu s-a dat drept mare apărător al Sinodului, asta e doar o interpretare subiectivă cu care încep să mă obișnuiec. Arpopo, voi care sunteți pe lângă ce spune Biserica, de ce vă mai declarați adepți ai ei?
Mai bine ai grija pe unde calci tu... ca ai inceput sa calci prin strachinicu concluziile tale pripite.
Vechi 27.01.2013, 22:22:21
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Mai bine ai grija pe unde calci tu... ca ai inceput sa calci prin strachinicu concluziile tale pripite.
Înecearcă să rămâi pe subiect și să-mi răspunzi la întrebare.
Vechi 27.01.2013, 22:23:53
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Înecearcă să rămâi pe subiect și să-mi răspunzi la întrebare.
Nu cand bati campii...
Vechi 27.01.2013, 22:25:32
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
Nu cand bati ampii...
Ce spune Biserica legat de acest subiect știi?
Vechi 27.01.2013, 22:31:21
Miha-anca
Guest

Implicit

ovidiu b., tu nu observi ca acolo unde apar comentariile din partea a 3 useri (AlinB, Mihailc, ioanna) nu se comenteaza tema propusa, ci se posteaza numai off-topicuri, menite sa strice topicul?
Nu se respecta libertatea de exprimare. Si inca nu am ajuns in vremea lui Antihrist...

Deocamdata toata lumea are dreptul sa spuna ce crede si sa argumenteze in consecinta. Daca unii cred intr-un anume fel, ca urmare a unor lecturi ale Printilor Bisericii, voi ce aveti impotriva?!? Sunteti liberi sa credeti cum vreti, sa va exprimati in consecinta.
Vechi 27.01.2013, 22:37:04
Mihailc Mihailc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.03.2008
Implicit

Citat:
Daca unii cred intr-un anume fel, ca urmare a unor lecturi ale Printilor Bisericii, voi ce aveti impotriva?!?
Sunt o mulțime de oameni care cred într-un anume fel, ca urmare a lecturii Bibliei, dar sunt în afara Bisericii.
Vechi 27.01.2013, 22:48:37
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
ovidiu b., tu nu observi ca acolo unde apar comentariile din partea a 3 useri (AlinB, Mihailc, ioanna) nu se comenteaza tema propusa, ci se posteaza numai off-topicuri, menite sa strice topicul?
Nu se respecta libertatea de exprimare. Si inca nu am ajuns in vremea lui Antihrist...
Te-a impiedicat cineva până acum să-ți expui punctul de vedere? Eu cred că nu știi ce înseamnă libertatea de exprimare.

Citat:
Deocamdata toata lumea are dreptul sa spuna ce crede si sa argumenteze in consecinta. Daca unii cred intr-un anume fel, ca urmare a unor lecturi ale Printilor Bisericii, voi ce aveti impotriva?!? Sunteti liberi sa credeti cum vreti, sa va exprimati in consecinta.
Eu te-am întrebat: știi ce spune Biserica? Poți să-mi răspunzi la întrebare?

De când ”ce cred unii” a devenit vocea Bisericii?

ps: Vorbești de mine că bat câmpii și am luat-o prin strachini?

Last edited by ovidiu b.; 27.01.2013 at 23:11:11.
Vechi 28.01.2013, 05:33:53
antoniap
Guest

Implicit

Daca vom fi din ce in ce mai ortopolitici, da, se va ajunge la situatia proorocita de Sfantul Lavrentie de Cernigov:

,,Vine timpul, și nu e departe, povestea starețul, când foarte multe biserici și mănăstiri se vor deschide în slujba Domnului și se vor repara, le vor reface nu numai pe dinăuntru ci și pe dinafară. Vor auri și acoperișurile atât ale bisericilor, cât și ale clopotnițelor, dar preoțimea nu va lucra la sufletul credinciosului ci numai la cărămizile lui Faraon. Preotul nu va mai face și misiune. Când vor termina lucrările nu se vor putea bucura de slujbe duhovnicești în ele că va veni vremea împărăției lui antihrist și el va fi pus împărat.
Rugați-vă ca Bunul Dumnezeu să mai lungească acest timp ca să ne putem întări în credință, căci vremuri groaznice ne așteaptă. Luați aminte la toate cele ce vă spun căci totul se pregătește cu foarte mare viclenie (perfidie). Toate bisericile și mănăstirile vor fi într-o bunăstare imensă, pline de bogății, ca niciodată, dar să nu mergeți în ele. Antihrist va fi încununat ca împărat în marea biserică din Ierusalim cu participarea clerului și a Patriarhului. Intrarea și ieșirea din Ierusalim va fi liberă pentru orice om, dar atunci să vă străduiți să nu vă duceți, căci totul va fi spre a vă linguși pe voi, ca să vă atragă în ispită.''

Sursa: Război întru Cuvânt ( http://www.razbointrucuvant.ro/2007/...si-multi-orbi/ )

Last edited by antoniap; 28.01.2013 at 05:36:07.
Vechi 28.01.2013, 10:18:58
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Rugați-vă ca Bunul Dumnezeu să mai lungească acest timp ca să ne putem întări în credință, căci vremuri groaznice ne așteaptă.
Antonia, poate sesizezi ce ne sfătuiește Sfântul Lvrentie de Cernigov: spune să ne rugăm, nu spune să facem altceva.

Când un preot/monah/ierarh cade, noi suntem datori să ne rugăm și nu să îl judecăm și să arucăm cu pietre în el. Suntem datori chiar să-l acoperim atât cât putem și nu să dispersăm căderea lui smintind astfel și pe alții. Căci prin ei noi vom putea duce mai departe lupta și nicidecum de unii singuri, așa cum inteționează unii să o facă. Noi trebuie și suntem datori să ținem sarea pământului și nu să o stricăm, judecând mereu. Noi suntem cei care stricăm sarea pământului prin păcatele noastre, prin preocupările noastre, prin neascultarea nostră de BO, așa că, să nu ne mirăm că vin vremuri grele.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cipurile RFID supuse atentiei publice Iustin44 Generalitati 162 15.12.2013 21:55:02
Cardul De Sanatate Cu CIP RFID 666 Devine Obligatoriu De La 1 Ianuarie 2013 myself00 Generalitati 1 03.01.2013 21:37:21
Inca un thread despre cipurile RFID implantate Delirul Generalitati 19 13.10.2010 17:37:53
Noile permise au cip RFID ? axios Generalitati 9 12.09.2010 02:13:34