![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Le-am vazut pe toate, au mai fost postate pe forum, dar am comentat doar acel film cu adunarea penticostala romaneasca (al doilea link), nu filme din anii '50 cu penticostali americani.
|
|
|||
|
|||
![]()
The older, the better. Filmele de acel gen arată realitatea despre Secta Penticostală (nu confrații noștri, cum îi mai numesc unii și unele pe aici), realitate pe care altfel nu o putem vedea din filmele și înregistrările lor manipulatoare, în care prezintă numai ceea ce vor ei. Acolo este adevărul, acolo se dă pe față întreaga leprozerie pseudo-spirituală a acestei Secte.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Asa ceva este revoltator! Pentru doamna care acuza ca unii defaimeaza: am luat relatarea de pe blogurile voastre! este autentica! |
|
|||
|
|||
![]()
Așa, ca la Tanacu ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Faptul ca numai asta ai gasit de luat spune multe despre tine.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() oameni cazand la pamant, tremurand ca in crizele de epilepsie! asta numiti voi lucrarea Duhului Sfant? pentru asta ati parasit voi pe Hristos si Biserica Sa, Biserica Ortodoxa? tu si cu domnul acesta, MihaiG? pai cum sa nu avertizam contra acestor inselari evidente? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Last edited by ioanna; 29.01.2013 at 09:50:53. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pe de altă parte poate că nu este întâmplător că se întâmplă așa ceva, pentru că totuși într-un fel sau altul trebuie să se facă o triere, o alegere între cei care se mântuiesc în Biserica lui Hristos și cei care își pierd mântuirea în astfel de secte, cum este și Secta Penticostală. Cum spunea și Hristos în Evanghelia după Matei, mulți sunt cei care merg pe calea cea largă și se duc la pierzanie, în cazul de față prin manipularea și spălarea creierelor în interiorul Sectei, și puțini sunt cei care găsesc calea cea strâmtă care duce la Viață și merg pe ea, în cazul Bisericii lui Hristos. După cum am mai spus este mare păcat că în Biserica Ortodoxă a pătruns acest duh demonic al toleranței și că Biserica nu încearcă măcar mai mult să îi scoată pe acești oameni din ghiara Satanei, de sub puterea mediumistică a acestor slujitori ai Întunericului. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Si nici nu poti dovedi ca este un blog penticostal. Este blogul unei femei pe care tu o hartuiesti de ani de zile cu ideile tale, cand poti pur si simplu sa nu il mai vizitezi daca nu iti place. Pentru ioanna, nu pentru tine: Multumesc de sustinere. Cred intr-adevar ca acele trantituri pe jos gen Benny Hinn sunt manifestari demonice.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 Last edited by Doriana; 29.01.2013 at 11:27:56. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Marea inselaciune a sectei adventiste: "moartea pune capat constientei" | doctor_faustus | Secte si culte | 330 | 03.07.2013 18:09:58 |
mincions religios | gloupgloup | Generalitati | 46 | 04.02.2011 20:50:03 |
experiment "religios" | oni91 | Teologie si Stiinta | 10 | 22.01.2008 21:26:01 |
divortul "religios" | Corina_Mihaela | Nunta | 1 | 05.09.2007 10:28:13 |
extremismul religios | niceboyrom | Generalitati | 1 | 17.12.2006 13:20:57 |
|