![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Faptul ca numai asta ai gasit de luat spune multe despre tine.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() oameni cazand la pamant, tremurand ca in crizele de epilepsie! asta numiti voi lucrarea Duhului Sfant? pentru asta ati parasit voi pe Hristos si Biserica Sa, Biserica Ortodoxa? tu si cu domnul acesta, MihaiG? pai cum sa nu avertizam contra acestor inselari evidente? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Last edited by ioanna; 29.01.2013 at 09:50:53. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
haideti sa vedem ce scrie: Citat:
nici nu afirma acele caderi si tremuraturi dar nici nu le condamna vehement (cum ar proceda un adevarat crestin). insa acel blog penticostal, unde apare relatarea cu fata tanara omorata prin influenta acelor prooroci penticostali (lucratorii diavolului), prezinta acele caderi ca fiind lucrarea Duhului Sfant, cel putin asa se deduce, din acel articol recent. sunt convins ca doamna Doriana nu vrea sa recunoasca, insa la ei in biserica tremura spasmodic, cand intra in transa pentru a vorbi in limbi. |
|
||||
|
||||
![]()
Mesajul ei a fost clar, pentru cine vrea sa-l inteleaga.
|
|
||||
|
||||
![]() probabil glumiti... sunt penticostali renumiti, precum Benny Hinn, pastorul Chris, Bonke (aici cred ca am scris gresit, nu stiu cum se scrie numele, poate cu doi n sau doi k), care fac parte din cult, si provoaca astfel de "convulsii" --- sunt de notorietate pe youtube, numeroase filmulete. deci aceste fenomene stranii, nu sunt apanajul unor grupari non-denominationale ci chiar in cultele recunoscute legal. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Last edited by ioanna; 29.01.2013 at 11:43:55. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
si nu trebuie sa fiu un cercetator al miscarilor penticostale, acum cativa ani, un "lucrator" de-al lor a venit in Timisoara, au lipit afise peste tot etc.; deci nu ai cum sa nu afli. de asemenea, sunt zone in Romania (Timis, Bihor) unde penticostalii sunt extrem de numerosi si nu ai cum sa nu te lovesti de ei si de principiile dupa care isi duc existenta. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In unele medii se abuzeaza prea mult de cuvantul "a proroci". Last edited by ioanna; 29.01.2013 at 12:17:25. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Marea inselaciune a sectei adventiste: "moartea pune capat constientei" | doctor_faustus | Secte si culte | 330 | 03.07.2013 18:09:58 |
mincions religios | gloupgloup | Generalitati | 46 | 04.02.2011 20:50:03 |
experiment "religios" | oni91 | Teologie si Stiinta | 10 | 22.01.2008 21:26:01 |
divortul "religios" | Corina_Mihaela | Nunta | 1 | 05.09.2007 10:28:13 |
extremismul religios | niceboyrom | Generalitati | 1 | 17.12.2006 13:20:57 |
|