![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Până îți dă Alin o replică uite aici ceva frumos de citit: http://www.razbointrucuvant.ro/recom...r-anti-sistem/
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() cred ca l-ai ingrozit pe bietu' Guta, el desi de etnie roma, e cantaret, marele Verdi compunea muzica clasica... cum pisici sa cante/ sa interpreteze Guta din voce muzica clasica?? ma astept ca pe viitor sa te comporti mai atent ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Se cheama "a falsa".
|
|||
|
|||
![]() Citat:
dar in slabiciunea noastra, tu ii acorzi respectabilului parinte Stanciu cu aceasta postare acea infailibilitate pe care le-o renegi Sfintilor ce-au pomenit de pecete? cu ce te convinge parintele Stanciu inaintea Sfantului Serafim de Sarov... de exemplu? |
|
|||
|
|||
![]()
nu cred ca Guta s-ar preta la asa ceva, cum nu cred ca tu vezi acele citate fara legatura cu discutia: pacatul ce poate fi savarsit in viata sociala, acceptand nemijlocit orice ni se pune dinainte!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() faptul ca te-ai obosit si mi-ai aflat varsta imi dovedeste ca nu-ti sunt indiferenta! e important pentru mine lucrul asta ![]() totusi, din ce calitate imi pui diagnosticul de "accese repetate de pubertate neîmplinită"?? credeam ca suntem colegi de salon :) sau te confund cu alt pacient? ma rog, tu esti mai vechi decat mine pe aici asa ca sigur trebuie sa stii urmatoarea "apoftegmă": Un student merse la profesorul sau cu o problema ce-l distragea de la invatat. - Ma simt o nulitate, nu am puterea de a reactiona. Toti spun ca nu sunt bun de nimic. Cum sa fac sa imi schimb atitudinea? Ce pot face sa fiu mai mult stimat? Profesorul il privi si spuse: - Imi pare rau, dar acum nu te pot ajuta. Lasa-ma mai intai sa-mi rezolv o urgenta! Totusi, ai putea face ceva… - Sigur. Profesorul scoase verigheta de pe deget si zise: - Du-te in piata si vinde acest inel. Dar sa nu accepti mai putin de 3 mii de lei. Tanarul lua verigheta si pleca. Prin magazine incerca sa gaseasca cumparatori, dar nimeni nu-I oferea mai mult de o mie de lei. Cand le spunea pretul dorit, toata lumea incepea sa rada. Un singur batranel ii explica dupa o evaluare, ca acel inel nu valora mai mult de o mie de lei. Descumpanit, se intoarse la professor: - Imi pare rau, dar este imposibil sa obtin pretul ce l-ati cerut! - Este important ce-mi spui tinere! Trebuie sa aflam valoarea lui exacta, asa ca mai bine mergi la un bijutier, vezi cat ofera dar nu-l vinde, adu-l inapoi. Zis si facut. Ajuns in fata bijutierului, acesta zise: - Pot sa-ti ofer cel mult 10 mii de lei in momentul de fata, dar daca clientul nu se grabeste, as putea sa-I dau si mai mult…. Tanarul se intoarse nerabdator la professor, incantat de pretul oferit de bijutier. - Ia loc, spuse proful. Vezi, tu esti exact ca acest inel: UNIC si PRETIOS, doar ca poti fi evaluat numai de un EXPERT. Credeai ca oricine ii poate sti adevarata valoare? Spunand acestea, isi puse verigheta inapoi pe deget. Noi toti suntem precum o Bijuterie! Pretiosi si Unici, mergem prin Viata pretinzand ca personae necunoscute sa ne aprecieze. Numai expertul (Iisus) cunoaste in Realitate adevarata noastra VALOARE! daca zici totusi ca esti expert in a-mi descrifra profilul psihologic, accept diagnostigul postat de tine ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sigur, nu e o noutate in Uniunea Europeana cedarea de suveranitate (...) Acum s-a accentuat cedarea de suveranitate, dar ea este insuficienta, pentru ca, in viitor, sa avem o Uniune Europeana competitiva. Pasii urmatori va trebui sa-i facem destul de repede, pentru ca aici nu mai este vorba despre interes national, discutam de un interes european. http://stirileprotv.ro/stiri/politic...e-europei.html |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mantuirea este o comoara pe care nimeni nu are interes sa te oblige s-o iei. Cu implanturile, lucrurile stau exact invers. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
linkul ca linkul, dar remarca ta cu atitudinea e chiar hotaratoare!! chiar, ce atitudine sa avem? sa ne vanam cuvintele care mai de care mai cu mot, pentru a ne putea arunca cu reprosuri si etichete de sectari? situatia asta ne priveste pe toti si tu stii, ca ai mentionat candva despre insemnatatea acelui 666 ca numar din economia evreilor... nu vad ce folos ai sa bati toba aia alaturi de Alin, cu wierllesu si nanotehnologia... sa nu ne dorim sa ne transformam in roboti! (vezi cazurile cand operatorul tv. sau telefon, depinde cum are fiecare...cand te suna insistent sa-ti propuna noi si minunate oferte si vorbeste ca dupa sablon si daca-i spui nu, se blocheaza... parca l-ai scos din priza)... io nu stiu ce le-or face la trainingu ala, dar pe cuvant!! par mecanizati ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Este clar că nu este pentru actele cu cip, dar ia aminte la ce mai spune el: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=603, http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=604 Cred că poți sesiza greșeala acelora care au ca sursă de informare doar site-urile care pot fi chiar agenții sistemului. Cât de clar ne explică părintele că noi tocmai facem jocul acestui sistem, încercând să luptăm chipurile împotriva sistemului. Ia aminte la ce sfaturi, scrie acolo atât de frumos. Trebuie numai să și vezi și să sesizezi penibilul în care vă aflați. Nu e nici un bai că ați greșit, toți greșim, dar treziți-vă și lăsați "circul" ăsta care nu face decât voia celui rău. Nu observi că toate argumentele aduse sunt în dezavantajul vostru? De ce? Pentru că sunteți manipulați de sistem, voi având vaga impresie că luptați împotriva lui. Dar Bisserica ne spune clar să ne întărim în credință, trăirea în Hristos și păstarea unității Bisericii Sale. Citat:
![]() Last edited by ovidiu b.; 28.01.2013 at 23:46:18. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cipurile RFID supuse atentiei publice | Iustin44 | Generalitati | 162 | 15.12.2013 21:55:02 |
Cardul De Sanatate Cu CIP RFID 666 Devine Obligatoriu De La 1 Ianuarie 2013 | myself00 | Generalitati | 1 | 03.01.2013 21:37:21 |
Inca un thread despre cipurile RFID implantate | Delirul | Generalitati | 19 | 13.10.2010 17:37:53 |
Noile permise au cip RFID ? | axios | Generalitati | 9 | 12.09.2010 02:13:34 |
|