![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Imi pare rau, dar nu sunt de acord.
Propria greseala a ucis-o, atunci cand si-a pus increderea in cine nu trebuia. Sa nu stii sa-ti dramuiesti increderea este la fel cu a nu sti valoarea banului si a-ti dramui cheltuielile. Daca in al doilea caz, consecinta poate fi saracia material in al doilea este mai grava - saracia spirituala. Acea fata si-a pierdut "doar" viata, dar cate altele, mult mai multe, ca ea, risca sa-si piarda mantuirea atunci cand confunda Biserica cu adunarea ereticilor?
|
||||
|
||||
|
Citat:
feriti-va de acesti penticostali. Sunt extrem de periculosi. Stiu cum gandesc, am purtat multe discutii cu vecinii mei de bloc care sunt prinsi in aceasta cursa demonica. |
|
|
|||
|
|||
|
Cati ani avea?
Parinti penticostali?
|
||||
|
||||
|
in articol nu scrie.
in definitiv, e grav ce se intampla la penticostali, dupa parerea mea sunt cei mai periculosi in a spala creierul cuiva, deoarece il fac sa creada pe noul venit ca ei detin "darurile Duhului Sfant" si ca vorbesc din partea Domnului, asa ca neofitul ii asculta orbeste. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Marea inselaciune a sectei adventiste: "moartea pune capat constientei" | doctor_faustus | Secte si culte | 330 | 03.07.2013 19:09:58 |
| mincions religios | gloupgloup | Generalitati | 46 | 04.02.2011 21:50:03 |
| experiment "religios" | oni91 | Teologie si Stiinta | 10 | 22.01.2008 22:26:01 |
| divortul "religios" | Corina_Mihaela | Nunta | 1 | 05.09.2007 11:28:13 |
| extremismul religios | niceboyrom | Generalitati | 1 | 17.12.2006 14:20:57 |
|
|