![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Se faceau avorturi si pe vremea lui Ceausescu. Ilegal.
Un copil bolnav, cu malformatii, este "cruce" de dus, pentru toata familia. Tatal se mai sperie, uneori.. Mama se invinuieste prea tare. Fratiorul/surioara sanatoasa sunt neglijati. Ati vazut la animale, pasari? Au grija de puii sanatosi, in primul rand. La noi, mai rar. Avem tendinta sa ne revarsam toata grija, toate gandurile spre cel bolnav! |
|
|||
|
|||
![]()
sigur iubirea trebuie dramuita in mod egal dar nici dupa porunca spartana infirmii trebuie ignorati,omorati.Cred ca este f.greu sa ai asa un copil,te doare sufletul ca e asa si probabil involuntar ajungi sa-l ocrotesti pe el mai mult.Tineti minte nuvela "Puiul"parca de Al.Bratescu Voinesti...Parintii dintr-un sentiment de vinovatie actioneaza asa,privindu-i pe acesti parinti deloc resemnati cu soarta copilului lor de multe ori observam o umilinta si un sentiment de rusine indus tocmai de societatea in care traiesc,de felul cum sunt priviti,tratati acesti copii,in care se rade de ei.La scoala speciala la care am lucrat copiii autisti care faceau pe ei erau batuti cu matura si tratati de ingrijitoare mai rau decat animalele.Nici profesorii psihopedagogi nu ramaneau mai prejos din animale si idioti nu-i scoteau....Era un haos total in acea scoala sper in alte centre speciale,scoli sa nu se repete situatia.Veneam acasa plangand de mila acelor copii,care erau agresati in fel si chip de dascali,colegi mai mari si de cele mai multe ori de femeile de servici.
|
|
|||
|
|||
![]()
mama mea s-a nascut in aceea perioada... de fapt din cate stiu, generatia ei s-a numit generatia ceauseilor, fiind cei mai multi din toata istoria Romaniei. Ceea ce a facut Ceausescu a fost o absoluta idiotenie. Dumnezeu stie cati copii au murit, cate mame au murit si tot asa!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Cei nascuti in anul decretului adica in 1967 se numeau decretei ,si eu sunt nascuta in acei ani si ca si multi alti nici eu nu am fost dorita pana la nastere dar din lipsa posibilitatilor materiale si desi am fost foarte iubita trebuie sa recunosc ca o buna parte din copilarie ma macinat gandul ca nu am fost dorita .:)
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dilema | luciamanta | Pocainta | 7 | 09.04.2012 20:57:46 |
Dilema | Azzuurra | Generalitati | 32 | 06.10.2011 14:10:28 |
dilema | Mirela0110 | Generalitati | 26 | 07.06.2011 14:42:08 |
Dilema | Adriana-Simona | Biserica Romano-Catolica | 11 | 24.01.2011 15:01:19 |
dilema | paraschiva | Generalitati | 8 | 19.10.2006 23:03:54 |
|