![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Deci sa nu-i elogiem pentru faptul ca sunt hackeri. Pe de alta parte nu ma mir, caci in Romania singura valoare recunoscuta este banul si totodata scuza pentru fapte, care alta data ar fi speriat pe orice om cu constiinta. E cazul, ca statul sa foloseasca inteligenta nativa a romanilor, nu sa-i alunge in alte tari. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dar cred ca celor, care pot fi hackeri, li se poate spune si altfel, nu? Eu nu ma pricep; sunt altii care stiu mai bine ca mine: electronisti, programatori, etc. Scuzati daca am gresit termenii. Deci pe acestia sa-i apreciem, nu pe hackeri, caci si daca isi folosesc inteligenta si pregatirea profesionala, hackerul isi insuseste ceea ce nu e al lui. |
|
|
||||
|
||||
|
N-aveți proprietatea termenilor: hacker înseamnă programator. E din ăia buni. Cracker e ăla de care ziceți voi.
E bine să știți despre ce vorbiți.
|
|||
|
|||
|
Asa e. Se condunda cei 2 termeni destul de des.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dar de ce se vorbeste despre hackeri, cel putin in media, doar cand e vorba despre frauda? De aici neintelegerea. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Adevarata Romanie http://www.youtube.com/watch?v=0LkyKcQnTzY |
|
|
|||
|