Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.01.2013, 21:42:39
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Crestin_Simona;498689
* [B
Hackerii romani sunt considerati printre cei mai buni[/b] (si mai periculosi) din lume. "Distractia" (conform declaratiei lor, ei nu fura informatii, ci doar doresc sa isi dovedeasca ... valoarea) celor "5 magnifici de la Rasarit" a obligat CIA sa trimita o delegatie la Bucuresti... Printre site urile "sparte" de ei: US Army, US Air Force, US Navy, NASA, Coast Guard, departamente federale, etc...
Din cate stiu, a fi hacker inseamna pe romaneste a fi un fel de hot.
Deci sa nu-i elogiem pentru faptul ca sunt hackeri.
Pe de alta parte nu ma mir, caci in Romania singura valoare recunoscuta este banul si totodata scuza pentru fapte, care alta data ar fi speriat pe orice om cu constiinta.

E cazul, ca statul sa foloseasca inteligenta nativa a romanilor, nu sa-i alunge in alte tari.
Reply With Quote
Vechi 30.01.2013, 00:14:27
mekahekaleka mekahekaleka is offline
Member

Data înregistrării: 26.10.2012
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Din cate stiu, a fi hacker inseamna pe romaneste a fi un fel de hot.
Deci sa nu-i elogiem pentru faptul ca sunt hackeri.
Pe de alta parte nu ma mir, caci in Romania singura valoare recunoscuta este banul si totodata scuza pentru fapte, care alta data ar fi speriat pe orice om cu constiinta.

E cazul, ca statul sa foloseasca inteligenta nativa a romanilor, nu sa-i alunge in alte tari.
Da , dar a fi hacker nu inseamna a fi un hot ordinar ca sa zic asa . necesita mult inteligenta si da este o fapta urata sa furi prin hacking . dar cam toti hackerii nostri care sunt "arestati" sunt angajati la agentiile pe care le-au hackuit . e pacat sa il bagi in puscarie cand poti profita de talentul lui care e inofensiv in comparatie cu ce fac altii (omor . viol . etc)
Reply With Quote
Vechi 30.01.2013, 05:00:44
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mekahekaleka Vezi mesajul
Da , dar a fi hacker nu inseamna a fi un hot ordinar ca sa zic asa . necesita mult inteligenta si da este o fapta urata sa furi prin hacking . dar cam toti hackerii nostri care sunt "arestati" sunt angajati la agentiile pe care le-au hackuit . e pacat sa il bagi in puscarie cand poti profita de talentul lui care e inofensiv in comparatie cu ce fac altii (omor . viol . etc)
De acord cu tine, ca nu te duce mintea la un hot ordinar, gen omor, viol, etc., atunci cand zici hacker. Si totusi! S-au facut atatea fraude cu ajutorul hackerilor; au vandut date militare secrete, obtinute pe aceasta cale, altor tari; au intrat in conturile bancilor, etc. Tot infractiune se cheama.
Dar cred ca celor, care pot fi hackeri, li se poate spune si altfel, nu? Eu nu ma pricep; sunt altii care stiu mai bine ca mine: electronisti, programatori, etc. Scuzati daca am gresit termenii.
Deci pe acestia sa-i apreciem, nu pe hackeri, caci si daca isi folosesc inteligenta si pregatirea profesionala, hackerul isi insuseste ceea ce nu e al lui.
Reply With Quote
Vechi 30.01.2013, 08:03:18
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

N-aveți proprietatea termenilor: hacker înseamnă programator. E din ăia buni. Cracker e ăla de care ziceți voi.
E bine să știți despre ce vorbiți.
Reply With Quote
Vechi 30.01.2013, 08:53:04
Laura19
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
N-aveți proprietatea termenilor: hacker înseamnă programator. E din ăia buni. Cracker e ăla de care ziceți voi.
Asa e. Se condunda cei 2 termeni destul de des.
Reply With Quote
Vechi 30.01.2013, 16:12:46
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
DA, intr-adevar hacker inseamna programator. Am spus mai sus ca nu ma pricep, nu?!?
Dar de ce se vorbeste despre hackeri, cel putin in media, doar cand e vorba despre frauda? De aici neintelegerea.
Reply With Quote
Vechi 31.01.2013, 02:19:32
Ekaterina's Avatar
Ekaterina Ekaterina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.03.2012
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
DA, intr-adevar hacker inseamna programator. Am spus mai sus ca nu ma pricep, nu?!?
Dar de ce se vorbeste despre hackeri, cel putin in media, doar cand e vorba despre frauda? De aici neintelegerea.
Intr-un limbaj mai plastic, hacker inseamna un fel de geniu in programare, cel care a ajuns la ultimul nivel, cel mai bun. Din pacate, mai ales pentru acesti oameni atat de inzestrati, isi folosesc mintea intr-o activitate certata cu legea, aici este problema. In rest, jos cu palaria pentru cum le merge mintea.

Adevarata Romanie
http://www.youtube.com/watch?v=0LkyKcQnTzY
Reply With Quote
Vechi 31.01.2013, 03:56:57
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ekaterina Vezi mesajul
Intr-un limbaj mai plastic, hacker inseamna un fel de geniu in programare, cel care a ajuns la ultimul nivel, cel mai bun. Din pacate, mai ales pentru acesti oameni atat de inzestrati, isi folosesc mintea intr-o activitate certata cu legea, aici este problema. In rest, jos cu palaria pentru cum le merge mintea.

Adevarata Romanie
http://www.youtube.com/watch?v=0LkyKcQnTzY
Multumesc, Ecaterina. Acum m-am lamurit si eu in privinta hackerului.
Reply With Quote
Răspunde