|  |  | 
|  | 
| 
 | |||||||
|  | 
|  | Thread Tools | Moduri de afișare | 
|  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

"Să zâmbești unui om care este supărat; să vizitezi, chiar și pentru puțin timp, pe cineva care este singur; să oferi adăpost sub umbrela ta cuiva aflat în ploaie; să citești ceva unui orb; aceste acțiuni și multe altele pot părea mărunte, dar astfel noi putem să dăm iubirii noastre pentru Dumnezeu o formă concretă." citat din Maica Tereza | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Am convingerea ca Dumnezeu se bucura atunci cand ajuti nevoiasii. Cand dai un banut saracului de fapt il dai Domnului.
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Sa-ti spun ce am facut eu. Initial dadeam ocazional dupa cum simteam apoi am intrebat preotul si mi-a dat citeva adrese. S-au dovedit a fii persoane care preferau sa se descurce singure sau aveau un oarecare ajutor.M-am gindit ce sa fac si dupa o vreme am zis asa; ,,Doamne ai vazut ca vreau dar acum te rog sa-mi scoti in cale oameni care chiar au nevoie!,, Am spus de citeva ori si inainte de Craciun cu citeva zile mi-a scos.Intre timp a mai aparut cineva.Nu intru in amanunte(pt ca milostenia se face in ascuns) dar pot sa spun ca-i MULTUMESC!!! Cu drag.... | 
|  |