![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Bine, Cătăline, am înțeles. Vezi numai că aici suntem la "Obscurantismul religios al Sectei Penticostale". Dacă îți arde de alte discuții complet paralele, cum văd că le arde și unor "binevoitori" te rog fă efortul măcar o dată în viață și începe să te abții de la a mai comenta off-topic.
|
|
|
||||||
|
||||||
|
Citat:
În vremurile comuniste puteai ataca după dorința inimii ortodocși și penticostali de-a valma. Azi trebuie să te hotărăști între cele două biserici. Sau să te duci în plimbare în Coreea, țara vecină și pretenă! |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Încearcă să te abții de la a mai face comentarii off-topic. Valabil pentru toți "binevoitorii"
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Last edited by ioanna; 31.01.2013 at 13:21:39. |
|
|
||||
|
||||
|
bun, haideti va rog sa revenim la subiectul discutiei.
odata ce am lamurit ca Doriana nu este sotie de pastor penticostal (am toate motivele sa o cred pe cuvant pe aceasta doamna, chiar daca nu agreez conceptiile specifice religiei penticostale, am observat ca Doriana are totusi un comportament destul de echilibrat, lasand la o parte paranoia dansei ca eu as fi o clona); as dori sa intreb pe penticostali, e o curiozitate de moment, sotia unui pastor penticostal are ceva prerogative in cadrul bisericii? sau e vazuta/perceputa ca orice alt membru? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Credeam ca e star de muzica usoara E o ratacire ca oricare alta ,care poate avea la baza o tulburare de natura psihiatrica |
|
|
||||
|
||||
|
stimata doamna "anita", ma alatur si eu fratelui nostru "Decebal" in a atrage atentia ca acest topic este unul despre "obscurantismul penticostal", prin urmare, daca se va continua cu discutii de alta natura, acest thread va fi inchis.
|
|
|
|||
|
|||
|
Aceasta se întâmplă doar în virtutea faptului că a fost (probabil) preot ortodox.
Când oameni cu oareșce cultură teologică trec de la o confesiune la alta devin staruri peste noapte. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Marea inselaciune a sectei adventiste: "moartea pune capat constientei" | doctor_faustus | Secte si culte | 330 | 03.07.2013 19:09:58 |
| mincions religios | gloupgloup | Generalitati | 46 | 04.02.2011 21:50:03 |
| experiment "religios" | oni91 | Teologie si Stiinta | 10 | 22.01.2008 22:26:01 |
| divortul "religios" | Corina_Mihaela | Nunta | 1 | 05.09.2007 11:28:13 |
| extremismul religios | niceboyrom | Generalitati | 1 | 17.12.2006 14:20:57 |
|
|