![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
[quote=DragosP;473491]Eu ridiculizez prostia, reaua voința, vorbirea din auzite.
Vrei argument la tâmpenia din primul post? Vreau si eu linkul către hotărârea Sfântului Sinod.[/QUOT Nu stiu link-ul cu pricina,din care a citat,probabil,persoana care a lansat topic-ul,cel in legatura cu Hot "sf Sinod".Stiu doar ca este vb despre Hot 943,din febr 2012.Si ma intreb,retoric,evident,de ce va faceti ca nu pricepeti ,sau ca nu stiti ceea ce stie toata lumea...Haideti sa fim crestini ,nu farisei! Ma scuzi,DragosP! Poate tu chiar nu stii,desi ,personal,nu cred ca nu stii.Nu tre sa inaltam osanale,nici macar patriarhului (sub obladuirea caruia se afla acest "Sfint sinod",care decide "suprimarea" unora dintre crestinii care "ies din ascultare",pictind icoane sau care au ca obiect de activitate producerea si comercializarea ob de cult,cit si Cimitire -. Si ca sa te scutesc de ostenealea de a-mi aduce nu-stiu-ce argumente ca numa' biserica tre' sa faca si sa dreaga,in anumite privinte,vreau sa-ti aduc ca argument,legat de Cimitirele Private doar citeva ex,de persoane BIBLICE,care au fost inmormintate in Morminte Private:10Avraam si Sara,si-au cumparat un mormint de la fii lui Het;2) Lazar-prietenul Domnului Hristos,a fost inmormintat intr-un Cimitir Privat sub o piatra, 30Domnul Hristos ,Insusi,a fost inmormintat intr-un mormint daruit de Iosif din Arimateea,si exemplele pot continua...asa ca nu vad ,de unde si pina unde,"canonicizarea" asta cu titlu de Lege,la preafericitu' ,ca vezi Doamne,numa' daca s-ar ocupa ei,cei din Deal,de Cimitire,acestea ar fi ..sacre!!! Si fac asta,sub acompaniamentul armatei de crestini orbi,la cele ce sint de vazut... Domnul Hristos,sa le dea DUH de POCAINTA si de smerenie,asemeni patriarhiulor din vechime ,nu sa-si vinda averile precum acestia si sa le dea saracilor,ci sa aiba frica de Dumnezeu incit sa nu ne saraceasca mai mult decit au facut-o (mai ales..spiritual),si sa aibe dragsote fata de cei care le-au cazut lor (celor din Deal) la invoiala,atit fata de preoti cit si fata de crestini... |
|
|||
|
|||
![]()
Ivanacristescu,
vrei sa-ti deschizi si tu cimitir particular? Sau care e interesul tau pana la urma? Pe langa cel pe car toti il stim si ne-am obisnuit, atac cu invective si cuvinte murdare la adresa BOR?
|
||||
|
||||
![]()
Nu mi se pare in regula sa fie monopolizate de biserica cimitirele dar nici sa prospere cei care deschid cimitire private. In fond pamantul apartine tuturor si fiecare in el ajungem mai iute sau mai tarziu. Ma gandesc ca si unii si altii ar castiga de pe urma cimitirelor, insa durerea celor care raman cand ingroapa pe cei dragi cine o poate patrona, ca nu aduce monetar...
|
|
||||
|
||||
![]()
Ivano: ți-ai rezolvat toate problemele legate de mântuire?
|
|||
|
|||
![]()
Da' tu?
Cu drag, Ivana |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Atentie;eu nu am "atacat"cu invective si nici cuvinte "murdare" n-am folosit,cind am scris despre "nastrusniciile" unora din Deal.Daca am scris si spus ca BOr este cel mai mare SRL din Ro,n-am spus nimic neadevarat. Nu ma mai "urmari" si nu ma mai "citi",deoarece ,nimic din ceea ce scriu si spun,nu este pe intelesul tau!Voua,unora,de pe aici,tre' sa va explic,cele spuse,cu nota de subsol,ca sa intelegeti. Observ ca ,"orbi" sinteti,desi aveti ochi,si va astupati urechile voastre si va faceti precum o aspida surda...si nu va place adevarul,nici sa priviti realitatea,nici sa-i spuneti ,raului,rau,cu curaj! Iubitorilor de arginti,din Deal,care nascocesc "nascociri" pentru a deposeda pe privati de Cimitire,si pe cei care au ca Ob de Activitate :Funerare,etc,,cu scopul de a si le insusi,lorusi,le sugerez sa aprofundeze Evanghelia de astazi (3 febr 2013) cea a VAMESULUI,si anume,sa dea macar jumatate , macar un sfert ,sau un sfert de sfert,din averea lor,saracilor,si asa ma vor convinge ca sint UCENICI ai lui Hristos! Care-i interesul meu?,ma intrebi.R: Sint crestin-ortodoxa.Nu farisee! Toate ti le-am zis,si le-am zis:cu dragoste!Ivana Cristescu |
|
||||
|
||||
![]()
Creștinii ortodocși nu prea stau pe forumuri...
Ăsta-i tristul adevăr.
|
|||
|
|||
![]()
Atunci spune-mi, te rog, DragosP, de ce se numeste acest forum "crestin-ortodox" si cui ii este destinat?
|
|
||||
|
||||
![]()
Celor care caută, sau celor care au iluzia că au găsit.
Să știi că nu a fost un atac la persoană.
|
|||
|
|||
![]()
Si orbi pe orbi povatuindu-ne sa ajungem pana la urma... in gradina dintre Tigru si Eufrat, adica in Iraq. Americanii au pus deja mana pe sondele de petrol ale Edenului, deci sa ne grabim!
Last edited by leonte; 05.02.2013 at 22:45:21. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Efectele televiziunii asupra mintii umane | jenica | Generalitati | 54 | 24.05.2011 23:18:13 |
Introspectie asupra ce inseamna sa renunti la Dumnezeu | patinina34 | Generalitati | 22 | 14.05.2009 10:16:32 |
Perspectiva crestin asupra sportului.. | florinbrasov0 | Generalitati | 16 | 26.03.2009 12:45:09 |
Impactul religiei asupra copiilor | suntunOM | Biserica Ortodoxa Romana | 32 | 02.09.2007 18:32:05 |
|