![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De unde stii tu ca nu-i pedepseste pe japonezi Dumnezeu? Japonezilor nu li s-a dat nici Legea Veche, nici Legea Noua. De ce ar fi judecati dupa ele?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar tu confunzi o mână de politicieni cu populația de rând. Dumnezeu nu pierde un popor pentru conducători, nici dacă se mai găsesc câțiva drepți printre toți (în cazul Sodomei cel puțin 5). Japonezii, din câte știu, au principii morale mai bine înrădăcinate decât rușii, care sunt ortodocși doar formal. |
|
|||
|
|||
![]()
Japonezii tin enorm la onoarea lor si nu am auzit de vreun japonez sa isi defaimeze propriul neam, asa cum o fac ades romanii, uitand ca Dumnezeu, vede , aude si....judeca...Eu zic ca mai bine e sa ne vedem barna din ochii proprii decat paiele altora....
|
|
|||
|
|||
![]()
Ma intereseaza sa gasesc niste rugaciuni ortodoxe pentru pacea natiunilor aflate in conflict !
Sunt in panica, ma doare sufletul ingrozitor, din cauza ultimelor stiri despre legea martiala instituita in Coreea de Nord, mai ales ca in ultimul timp am studiat mult cultura poporului din sud si mi s-ar rupe inima daca s-ar intampla ceva pe acolo, apoi nici civilii din nord nu-s de vina pentru nebuniile dictatorilor ![]() Am apucat sa frunzaresc si discutiile de aici si nu-mi vine sa cred ca asa ceva exista pe un forum ortodox ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
In extremul orient abia de acum incolo se va extinde crestinismul, chiar si cel ortodox. N-ar trebui sa fim asa duri cu niste oameni care n-au o constiinta crestineasca dezvoltata , insa daca le studiezi cultura plus mediul inconjurator se pare ca mai pacatosi sunt altii ( de ex. noi ) decat ei .
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
La noi mafiotii tigani ar pune mina sa distruga mai mult.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sfintii Apostoli nu sunt nu numiti de neam iudeu,conform Sfintei Scripturi | mihailt | Generalitati | 13 | 02.03.2012 12:27:45 |
Exit poll conform cu tronsoanele orare standard | laurschepsis | Stiri, actualitati, anunturi | 15 | 07.12.2009 13:43:03 |
Judecata de Apoi - de ce abia atunci? | sophia | Pocainta | 97 | 10.08.2009 21:00:17 |
modificare privilegii, conform Constitutiei | trandafiralb | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 24.02.2009 09:55:28 |
|