Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.08.2009, 19:59:51
sergiu's Avatar
sergiu sergiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.06.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de elom Vezi mesajul
Conform Bibliei, japonezii comit o mulțime de păcate.Atunci cum de nu-i pedepsește Dumnezeu. În afară de bombele atomice și de sentimentele anti-japoneze din China și Coreea (aceste sentimente și le-au făcut japonezii cu mâna lor, comițând atrocități), și cutremure (Japonia se află într-o zonă seismică) nu știu să se fi abătut prea multe nenorociri asupra Japoniei. Multă lume are o părere bună despre japonezi. Dacă așa stă treaba, mai pun o întrebare: dacă japoenzii au o situație așa de bună, de ce bizantinii și rușii, care erau mult mai credincioși ca japonezii au pățit atâtea năpaste?
Se zice ca Dumnezeu pedepseste pe cine iubeste...

De unde stii tu ca nu-i pedepseste pe japonezi Dumnezeu?

Japonezilor nu li s-a dat nici Legea Veche, nici Legea Noua. De ce ar fi judecati dupa ele?
Vechi 08.07.2011, 22:20:49
tara tara vrem ostas tara tara vrem ostas is offline
Banned

Data înregistrării: 01.07.2011
Implicit

Citat:
Conform Bibliei, japonezii comit o mulțime de păcate.Atunci cum de nu-i pedepsește Dumnezeu. În afară de bombele atomice și de sentimentele anti-japoneze din China și Coreea (aceste sentimente și le-au făcut japonezii cu mâna lor, comițând atrocități), și cutremure (Japonia se află într-o zonă seismică) nu știu să se fi abătut prea multe nenorociri asupra Japoniei. Multă lume are o părere bună despre japonezi. Dacă așa stă treaba, mai pun o întrebare: dacă japoenzii au o situație așa de bună, de ce bizantinii și rușii, care erau mult mai credincioși ca japonezii au pățit atâtea năpaste?
gura pacatosului adevar graieste... 2011
Reply With Quote
Vechi 19.08.2011, 19:23:10
Hector's Avatar
Hector Hector is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.02.2009
Locație: Jungla poreclita Bucuresti
Implicit

Citat:
Conform Bibliei, japonezii comit o mulțime de păcate.Atunci cum de nu-i pedepsește...
...............Sau o multime de fapte bune: http://www.adevarul.ro/international...538746375.html Iar crestinismul ii considera pagani......
Reply With Quote
Vechi 19.08.2011, 19:30:46
misteria
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Hector Vezi mesajul
...............Sau o multime de fapte bune: http://www.adevarul.ro/international...538746375.html Iar crestinismul ii considera pagani......
CORECT...De ce sa fie rai japonezii? De ce sa fie nefast tot ce nu se cheama crestin ori ortodox? Aceste etichetari sunt semne clare ale distantei care se cere inca parcursa spre a ne numi Umani si credinciosi....fie si ortodocsi....
Reply With Quote
Vechi 20.08.2011, 10:14:11
EmaSimona's Avatar
EmaSimona EmaSimona is offline
Member

Data înregistrării: 17.08.2011
Implicit

Citat:
când au pățit rușii năpaste mai mari decât japonezii? Fie și cum spui tu, doare mai mult trădarea unui prieten, decât mai multe necazuri de la dușmani, în cazul nostru de la păgâni.
Dar tu confunzi o mână de politicieni cu populația de rând. Dumnezeu nu pierde un popor pentru conducători, nici dacă se mai găsesc câțiva drepți printre toți (în cazul Sodomei cel puțin 5). Japonezii, din câte știu, au principii morale mai bine înrădăcinate decât rușii, care sunt ortodocși doar formal.
Reply With Quote
Vechi 20.08.2011, 10:17:19
misteria
Guest

Implicit

Japonezii tin enorm la onoarea lor si nu am auzit de vreun japonez sa isi defaimeze propriul neam, asa cum o fac ades romanii, uitand ca Dumnezeu, vede , aude si....judeca...Eu zic ca mai bine e sa ne vedem barna din ochii proprii decat paiele altora....
Reply With Quote
Vechi 02.02.2013, 14:01:47
Ellena501 Ellena501 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 04.12.2012
Implicit Coreea de Nord, Coreea de Sud, Japonia

Ma intereseaza sa gasesc niste rugaciuni ortodoxe pentru pacea natiunilor aflate in conflict !
Sunt in panica, ma doare sufletul ingrozitor, din cauza ultimelor stiri despre legea martiala instituita in Coreea de Nord, mai ales ca in ultimul timp am studiat mult cultura poporului din sud si mi s-ar rupe inima daca s-ar intampla ceva pe acolo, apoi nici civilii din nord nu-s de vina pentru nebuniile dictatorilor Deja tremur toata ! Ce pot face eu ? Vreau sa stiu ca am putut face ceva pentru evitatea unor catastrofe ... Ajutor !

Am apucat sa frunzaresc si discutiile de aici si nu-mi vine sa cred ca asa ceva exista pe un forum ortodox ((
Reply With Quote
Vechi 02.02.2013, 14:04:45
Ellena501 Ellena501 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 04.12.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de misteria Vezi mesajul
Japonezii tin enorm la onoarea lor si nu am auzit de vreun japonez sa isi defaimeze propriul neam, asa cum o fac ades romanii, uitand ca Dumnezeu, vede , aude si....judeca...Eu zic ca mai bine e sa ne vedem barna din ochii proprii decat paiele altora....
In extremul orient abia de acum incolo se va extinde crestinismul, chiar si cel ortodox. N-ar trebui sa fim asa duri cu niste oameni care n-au o constiinta crestineasca dezvoltata , insa daca le studiezi cultura plus mediul inconjurator se pare ca mai pacatosi sunt altii ( de ex. noi ) decat ei .
Reply With Quote
Vechi 02.02.2013, 15:24:54
Patrie si Credinta's Avatar
Patrie si Credinta Patrie si Credinta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.05.2011
Locație: Ploiesti
Send a message via Skype™ to Patrie si Credinta
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Hector Vezi mesajul
si sa nu uitam ca Yakuza(da, acea Yakuza) a ajutat populatia sa reconstruiasca, si a participat la eforturile de salvare in timpul catastrofei recente
Vechi 02.02.2013, 16:04:33
celestial_pottery
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Patrie si Credinta Vezi mesajul
si sa nu uitam ca Yakuza(da, acea Yakuza) a ajutat populatia sa reconstruiasca, si a participat la eforturile de salvare in timpul catastrofei recente
La noi mafiotii tigani ar pune mina sa distruga mai mult.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sfintii Apostoli nu sunt nu numiti de neam iudeu,conform Sfintei Scripturi mihailt Generalitati 13 02.03.2012 12:27:45
Exit poll conform cu tronsoanele orare standard laurschepsis Stiri, actualitati, anunturi 15 07.12.2009 13:43:03
Judecata de Apoi - de ce abia atunci? sophia Pocainta 97 10.08.2009 21:00:17
modificare privilegii, conform Constitutiei trandafiralb Stiri, actualitati, anunturi 2 24.02.2009 09:55:28