Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Slujbele Bisericii Ortodoxe > Slujba inmormantarii
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.02.2013, 12:17:56
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ivanacristescu Vezi mesajul
AlinB,daca mi-as permite,financiar,mi-as deschide un Cimitir Privat,chiar si pentru a dona un locsor , celor care ar muri de ciuda ca nu pot pune monopol...
Atentie;eu nu am "atacat"cu invective si nici cuvinte "murdare" n-am folosit,cind am scris despre "nastrusniciile" unora din Deal.Daca am scris si spus ca BOr este cel mai mare SRL din Ro,n-am spus nimic neadevarat. Nu ma mai "urmari" si nu ma mai "citi",deoarece ,nimic din ceea ce scriu si spun,nu este pe intelesul tau!Voua,unora,de pe aici,tre' sa va explic,cele spuse,cu nota de subsol,ca sa intelegeti. Observ ca ,"orbi" sinteti,desi aveti ochi,si va astupati urechile voastre si va faceti precum o aspida surda...si nu va place adevarul,nici sa priviti realitatea,nici sa-i spuneti ,raului,rau,cu curaj!
Iubitorilor de arginti,din Deal,care nascocesc "nascociri" pentru a deposeda pe privati de Cimitire,si pe cei care au ca Ob de Activitate :Funerare,etc,,cu scopul de a si le insusi,lorusi,le sugerez sa aprofundeze Evanghelia de astazi (3 febr 2013) cea a VAMESULUI,si anume,sa dea macar jumatate , macar un sfert ,sau un sfert de sfert,din averea lor,saracilor,si asa ma vor convinge ca sint UCENICI ai lui Hristos!
Care-i interesul meu?,ma intrebi.R: Sint crestin-ortodoxa.Nu farisee!
Toate ti le-am zis,si le-am zis:cu dragoste!Ivana Cristescu
Scuza-mi miopia, dar nu vad dragostea in tot ce ai scris.
Ai dona un locusor iar de pe restul ai scoate un profit bunicel, nu-i asa, care doar hrana pentru saraci nu vad sa ajunga.

In chestiuni din astea prefer sa am incredere intr-un singur "SRL" cum il numesti tu decat in altele cateva zeci facute evident pentru profit personal.

Eu am incredere ca banii Bisericii ajung in mare parte acolo unde trebuie, iar de cei care deturneaza ceva, are grija Dumnezeu in care am incredere mai multa decat in Ministerul Finantelor.

Last edited by AlinB; 04.02.2013 at 12:32:32.
Reply With Quote
Vechi 05.02.2013, 22:35:38
leonte leonte is offline
Banned

Data înregistrării: 03.10.2012
Locație: Bacau
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Scuza-mi miopia, dar nu vad dragostea in tot ce ai scris.
Miopia ti se iarta! Aroganta insa, nici Dumnezeu nu o iarta! Si nu pentru ca este El aspru sau neputincios, ci pentru ca arogantii nu simt nevoia sa fie iertati. Iertarea este un proces bilateral; exista cel ce vrea sa fie iertat si exista Cel ce o acorda. Dar in cazul arogantei, exista numai Cel ce o acorda si atat. Cel putin pana ce se vor cufunda in intuneric si se vor asemana la suflet cu "uraciunea pustiirii", nu vor simti ca fac ceva foarte grav, fiind aroganti. Ba dimpotriva, vor considera ca e vorba despre o mandrie inocenta. Unii sunt chiar mai indaratnici de atat, caci ajungand la limita salvarii, vor alege pierzarea; vor alege sa spuna ca Dumnezeu e senil, iar ei sunt buni.

Pe mine, nu stiu prin ce eforturi si prin ale cui rugaciuni fierbinti, am fost salvat de la pierzare. Oricum ar fi fost, mila lui Dumnezeu a fost cea care m-a salvat de la innec in ultima clipa. Si cum poate sa se mai indoiasca de mila lui Dumnezeu si de iubirea Lui cea parinteasca si vie, si plina de smerenie si de rabdare si de blandete, cineva care L-a scuipat si L-a rastignit a doua oara. Din toata inima imi doresc sa nu ma mai intorc la acel intuneric si la acea uraciune cu care m-am "impartasit" vreme de mai multi ani.

Last edited by leonte; 05.02.2013 at 22:39:57.
Reply With Quote
Vechi 05.02.2013, 22:48:53
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de leonte Vezi mesajul
Miopia ti se iarta! Aroganta insa, nici Dumnezeu nu o iarta! Si nu pentru ca este El aspru sau neputincios, ci pentru ca arogantii nu simt nevoia sa fie iertati. Iertarea este un proces bilateral; exista cel ce vrea sa fie iertat si exista Cel ce o acorda. Dar in cazul arogantei, exista numai Cel ce o acorda si atat. Cel putin pana ce se vor cufunda in intuneric si se vor asemana la suflet cu "uraciunea pustiirii", nu vor simti ca fac ceva foarte grav, fiind aroganti. Ba dimpotriva, vor considera ca e vorba despre o mandrie inocenta. Unii sunt chiar mai indaratnici de atat, caci ajungand la limita salvarii, vor alege pierzarea; vor alege sa spuna ca Dumnezeu e senil, iar ei sunt buni.
Chiar nu vad legatura cu subiectul, cu restul despre care stii si mai putin,cu atat mai putin.

Citat:
Pe mine, nu stiu prin ce eforturi si prin ale cui rugaciuni fierbinti, am fost salvat de la pierzare. Oricum ar fi fost, mila lui Dumnezeu a fost cea care m-a salvat de la innec in ultima clipa. Si cum poate sa se mai indoiasca de mila lui Dumnezeu si de iubirea Lui cea parinteasca si vie, si plina de smerenie si de rabdare si de blandete, cineva care L-a scuipat si L-a rastignit a doua oara. Din toata inima imi doresc sa nu ma mai intorc la acel intuneric si la acea uraciune cu care m-am "impartasit" vreme de mai multi ani.
Sa inteleg ca ai reusit sa iesi din secta aia de unde dadeai lectii pana acum cateva saptamani?
Acum poti sa ne spui si noua confesiunea?

Nu de alta dar mi se pare ca vindecarea este departe de a fi completa.
Vechi 06.02.2013, 21:15:00
leonte leonte is offline
Banned

Implicit

Citat:
Chiar nu vad legatura cu subiectul, cu restul despre care stii si mai putin,cu atat mai putin.

Sa inteleg ca ai reusit sa iesi din secta aia de unde dadeai lectii pana acum cateva saptamani?
Acum poti sa ne spui si noua confesiunea?
Nu de alta dar mi se pare ca vindecarea este departe de a fi completa.
Am toata nadejdea ca intr-o buna zi vei afla si tu ca Mila lui Dumnezeu nu e un simplu motiv de bisnita sub felon si epitrahil. Spre binele tau, iti doresc ca sa gusti din acesta Mila, cat mai curand posibil!
Reply With Quote
Vechi 06.02.2013, 21:25:01
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Am toata nadejdea ca intr-o buna zi vei afla si tu ca Mila lui Dumnezeu nu e un simplu motiv de bisnita sub felon si epitrahil. Spre binele tau, iti doresc ca sa gusti din acesta Mila, cat mai curand posibil!
Spre binele tau, sper sa poti abandona intr-o zi patima barfei si a atacului la adresa Bisericii sub masca de ortodox preacucernic.
Vechi 07.02.2013, 08:40:01
leonte leonte is offline
Banned

Implicit

Citat:
Spre binele tau, sper sa poti abandona intr-o zi patima barfei si a atacului la adresa Bisericii sub masca de ortodox preacucernic.
Eu nu am atacat Biserica lui Hristos (cea scrisa cu "B" mare). Eu am dat in vileag comportamentele celor ce slujesc unei institutii organizata piramidal, inregistrata fiscal sub numele de B.O.R. Cat despre cei ce sunt in BOR precum niste miei in mijlocul lupilor, care implinesc lucrarea Adevarului si marturisesc dragostea lui Hristos, Domnul sa-i intareasca intru rabdare dinspre presecutiile voastre. Caci voi l-ati prigonit si pe cuviosul ierarh Nectarie din Egina. Nu protestantii, nu musulmanii, nu ateii, nu masonii. Ci voi, viclenilor si iubitorilor de stapanire ce sunteti!

Aline! Daca iti doresc din toata inima mea sa nu ajungi sa IL cunosti vreodata, nici tu nici rudele tale si nici unul dintre clericii BOR, pe Cel caruia eu ma inchin si pe care L-am marturisit aici, ai curaj sa zici pentru toti AMIN?

Orice alt raspuns decat cainta de viclenia pe care mi-ai aratat-o si marturisirea caintei tale incepand cu acest ceas in care citesti si pana in ceasul mortii[/b], Domnul Dumnezeul cel vesnic, care a grait lui Saul in drum spre Damasc, sa-ti socoteasca raspunsul drept: AMIN! Chiar si refuzul de a raspunde cu acelasi entuziasm cu care mi-ai defaimat marturia, Domnul sa ti-o socoteasca tot AMIN!

Si ce te-ar putea opri sa zici AMIN, cat timp eu sunt in ratacire si ma inchin unei inchipuri, unei naluciri a ratacirii mele? Ba dimpotriva frate! Trebuie sa iti doresti din tot sufletul tau si din toata inima ta sa nu cumva sa ai parte vreodata de ceea ce am eu, adica de Cel pe care eu IL marturisesc, iar tu IL defaimi si-L numesti idol!

p.s. Nu sunt deloc fericit cu ceea ce m-ati silit sa fac, dar nu am avut de ales. Minciuna nu trebuie sa mai fie numita adevar. Ajunge!

Last edited by leonte; 07.02.2013 at 08:52:02.
Reply With Quote
Vechi 16.02.2013, 01:25:39
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Pai nu e stilul tau sa fii explicita.
Mai bune sunt mormaielile infundate, cu injuraturi cosmetizate si apropouri deocheate la adresa BOR si nu doar.
Citat:
Cand aperi Biserica, cand aperi BOR... Hotaraste-te la care te referi, atunci cand o aperi dand cu pietre in cei, care isi permit o parere personala.
Cred ca ai o obsesie!

Oricum nici Biserica si nici BOR nu au nevoie sa fie aparate de tine cu vesnicele tale invective, aruncate cu darnicie si dispret. Revino-ti, ca nu esti nici Parintele Avraam, nici Apostolul Petru si nici vreun Sfant; asta se vede clar din limbajul de mistocar dambovitean folosit de tine.

Nu inteleg de ce se tolereaza limbajul suburban al acestui user, si nu se iau masuri pentru a-l tempera.

Se pot da raspunsuri pertinente si fara a-i leza pe cei, care au o parere divergenta. Se numeste dragoste pentru aproapele. Iisus Hristos ne-a dat porunca in acest sens; nu este optional. Deci, ca ortodocsi sa ne straduim sa respectam acest lucru, pentru ca modul nostru de comunicare sa devina pasnic si sa intram intr-o normalitate, proprie unui forum ortodox.
Reply With Quote
Vechi 16.02.2013, 07:10:11
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Și tu ești plină de dragoste. Dai pe afară, nu altceva!
Trecând peste faptul că ai ce ai cu Alin, cu mine și în general cu oricine te contrazice, Alin are dreptate.
Și nu ne lua așa, Mantuitorul i-a dat afară în suturi pe cei care L-au supărat. Cu dragoste.
Reply With Quote
Vechi 16.02.2013, 10:45:17
Crestin_Simona
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Cand aperi Biserica, cand aperi BOR... Hotaraste-te la care te referi, atunci cand o aperi dand cu pietre in cei, care isi permit o parere personala.
Cred ca ai o obsesie!

Oricum nici Biserica si nici BOR nu au nevoie sa fie aparate de tine cu vesnicele tale invective, aruncate cu darnicie si dispret. Revino-ti, ca nu esti nici Parintele Avraam, nici Apostolul Petru si nici vreun Sfant; asta se vede clar din limbajul de mistocar dambovitean folosit de tine.

Nu inteleg de ce se tolereaza limbajul suburban al acestui user, si nu se iau masuri pentru a-l tempera.

Se pot da raspunsuri pertinente si fara a-i leza pe cei, care au o parere divergenta. Se numeste dragoste pentru aproapele. Iisus Hristos ne-a dat porunca in acest sens; nu este optional. Deci, ca ortodocsi sa ne straduim sa respectam acest lucru, pentru ca modul nostru de comunicare sa devina pasnic si sa intram intr-o normalitate, proprie unui forum ortodox.
Parca ar fi Andrei Cozia, cei care isi mai aduc aminte de el stiu despre cine vorbesc! Nu doar ca ataca furibund pe oricine il contrazicea ci si apara lucruri evident contrare Ortodoxiei.
Schimbare de tactica? Cica aparam Biserica, da cu sisiit de sarpe - a se citi invective - si atacam orice user ortodox care se poate ataca!

Avem un admin corect si orice sesizare pertinenta este luata in seama!
Reply With Quote
Vechi 16.02.2013, 10:26:22
Crestin_Simona
Guest

Implicit

Citat:

Leonte, Dumnezeu sa te aiba in paza Lui!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Efectele televiziunii asupra mintii umane jenica Generalitati 54 24.05.2011 23:18:13
Introspectie asupra ce inseamna sa renunti la Dumnezeu patinina34 Generalitati 22 14.05.2009 10:16:32
Perspectiva crestin asupra sportului.. florinbrasov0 Generalitati 16 26.03.2009 12:45:09
Impactul religiei asupra copiilor suntunOM Biserica Ortodoxa Romana 32 02.09.2007 18:32:05