Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Minuni ale Ortodoxiei > Intamplari adevarate

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.02.2013, 12:46:14
ihodios's Avatar
ihodios ihodios is offline
Junior Member

Data înregistrării: 19.06.2009
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru ihodios Send a message via Skype™ to ihodios
Implicit Doamne ajuta!

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Citind cele marturisite de tine,mi-a venit in minte celebrul indemn"Credinta ta te-a mantuit!"
Ma bucur sincer pt tine,asa intamplare este una foarte fericita in lumea asta cu multe probleme,dureri si neimpliniri.
Sa fie spre folosul multora de aici care citesc!

Doamne ajuta! Yasmina , frumos raspunsul tau la raspunsul la rugaciunile, doamnei catre sf. XENIA , as avea o intrebare. Chiar v-ati inchis contul de youtube sau ati fost victima abuzului lor ?? ca am dat clik pe ambele linkuri postate de dumneavoastra si asa scria utilizatorul bla bla bla ca a inchis contul , vorba vine :). Pacea Domnului Iisus Hristos cu noi toti .

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Se intampla minuni si in zilele noastre! viviana Generalitati 5 26.10.2011 09:27:24
Iconoclasmul și formarea neoiconoclasmului din zilele noastre cristiboss56 Pictura si Sculptura Bisericeasca 1 13.01.2010 15:39:45
O minune a Maicii Domnului din zilele noastre Eugen Generalitati 1 20.04.2008 18:45:41
Sfinti din zilele noastre Juli Intamplari adevarate 4 28.01.2008 18:09:08
Teologia in zilele noastre ionita Stiri, actualitati, anunturi 15 27.12.2007 18:36:06