Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.02.2013, 08:20:39
leonte leonte is offline
Banned

Data înregistrării: 03.10.2012
Locație: Bacau
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Draga leonte, nu vreau sa-ti spun eu ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, nu sunt eu in masura sa-i invat pe ceilalti, eu ti-am oferit doar niste exemple despre care oricine poate vedea ca nu functioneaza. Ar fi bine daca ar scrie Catalin, care sunt obiectiile lui la ce ai scris tu, eu ar trebui sa ma ocup mai mult de barna din ochiul meu decat sa tot socotesc paiele din ochii altora.
Pui de naparca ce sunteti! Fii ai vicleniei! Va bagati in subiecte care va depasesc, fara sa va fi facut datoria de a citi scripturile si pururea sunteti manati de aroganta mafaldei, iar cand trebuie sa raspundeti cu Da sau Nu, va ascundeti precum mustele de ploaie si va prefaceti smeriti, caci stiti ca toata dogma voastra este mincinoasa, dar mandria nu va lasa sa va caiti.

Pentru aceasta marsavie a voastra dar si pentru ca la tot ce am adus in fata din cuvantul Evangheliei mi-ati spus ca gandesc precum protestantii, doar pentru ca sunt mai iscusit si mai putin trandav decat voi in citirea scripturilor, iata ca am hotarat in acest ceas sa merg la protestanti sa ma interesez de dogmatica lor. Cine stie? Poate ca sunt protestant din firea inimii si a mintii mele fara sa fi stiut.

Deci va multumesc, Alin, Catalin si toti ceilalti care mi-ati adus la cunostinta adevarul despre mine. Ca de fapt, locul meu este langa cei asemeni mie, adica langa protestanti!
Daca stie cineva vreo biserica protestanta in Bacau, va rog sa imi dati niste date de contact. Vorbesc la modul cel mai serios ca sunt interesat sa discut cu un cleric protestant. Acesti stalpi ai BOR, mi-au starnit o curiozitate pe care nu o mai pot controla:
Daca Adevarul si Mila lui Dumnezeu s-au pogorat peste protestanti, scarbit fiind Domnul de comportamentul celor mai drepti dintre credinciosi?
La urma urmei, de unde stiu eu ca nu este chiar asa?
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
parintele Arsenie Boca 06dec Mari Duhovnici si predicile lor 34 07.12.2013 18:02:21
PARINTELE ARSENIE BOCA elena4018 Mari Duhovnici si predicile lor 76 04.12.2013 17:31:22
Parintele Arsenie Boca marlene Stiri, actualitati, anunturi 23 31.12.2009 12:44:31
Parintele Ilie Cleopa catre Parintele Arsenie Boca Laurentiu Mari Duhovnici si predicile lor 0 04.02.2007 15:57:47