![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Sunt 2 variante:
1. Parintele Arsenie Papacioc o cam luase razna si incepuse sa fabuleze si sa barfeasca aiurea. 2. In inregistrare vorbesc alti 2 batrani si inregistrarea nu este autentica.
Da-ne Doamne mie si natiunii Credinta Fiului Tau cand si-a asumat pacatul lumii Ca sa putem sta drepti in fata furtunii Ca'i atat de trist sa vezi ce ieftin se vand unii Trag numai pentru ei si fac ce vor Demoni, manglitori ma tenteaza sa raman un carnivor Dar raze de adevar mangaietor de la Mantuitor Au ajuns la inima mea cu mult inaintea lor! |
|
|||
|
|||
![]()
dar unde este acea inregistrare?
-vreau sa ascul si eu |
|
||||
|
||||
![]()
E o porcarie inselatoare in care 2 mosi se aud barfind. Crede-ma ca nu merita sa-ti bati capul. Daca vrei sa vezi zeci de astfel de mesaje, uita-te pe cancan.
Altfel, repet, nu-ti bate capu'.
Da-ne Doamne mie si natiunii Credinta Fiului Tau cand si-a asumat pacatul lumii Ca sa putem sta drepti in fata furtunii Ca'i atat de trist sa vezi ce ieftin se vand unii Trag numai pentru ei si fac ce vor Demoni, manglitori ma tenteaza sa raman un carnivor Dar raze de adevar mangaietor de la Mantuitor Au ajuns la inima mea cu mult inaintea lor! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Totusi, daca ma intrebi pe mine, sunt 100% convins ca in inregistrare nu sunt cei 2 mari duhovnici. Rautatea cu care spuneau ce spuneau nu avea cum sa fie caracteristica unor asemenea oameni.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Imi cer si eu iertare Nicanor, am inteles acum ca nu ai fost rau intentionat si nu il dispretuiesti pe Parintele Arsenie Papacioc, nu vreau sa intinam memoria acestor Partinti sfintiti, sa le acordam cinstea cuvenita, nu vom gresi in felul acesta. |
|
|||
|
|||
![]()
-si eu cred ca sunt cei doi parinti,este autentica nu e o "facatura" cum zice ovidiu
|
|
|||
|
|||
![]()
A fost un topic pe această temă: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ad.php?t=14750.
|
|
|||
|
|||
![]()
-am reusit sa fac rost de inregistrare si am incarcat-o pe youtube:
Parintele Arsenie Papacioc si P. Ioanichie Balan -despre ratacirile P. Arsenie Boca: http://www.youtube.com/watch?v=w9AAI9iwvkM nu stiu cum poti crede ca e un fals..ce program ar folosi ca sa falsifice in asa hal 2 voci,si sa adauge aceste cuvinte ,si cine ar face-o? asa se poate zice despre oricare inregistrare audio ca e un fals,cu oricare duhovnic.. -Hartford zice ca el si-a cumparat cd-ul din Romania de la o conferinta,chiar vindeau la o conferinta crestina falsuri? tu asa crezi? - |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
ma poate ajuta cineva sa cumpar o rasa("vesmant"pt. Protopsalti)? | inclusiveu | Generalitati | 9 | 02.07.2012 15:08:55 |
Ceva frumos..."invata" | ioana30 | Generalitati | 1 | 29.11.2010 17:23:12 |
Cum pot "aduce" pe cineva drag la credinta? | lourdes19 | Generalitati | 2 | 19.10.2010 12:06:29 |
"imoralitatea" lui Dumnezeu din Biblie? Nu exista asa ceva! | flying | Despre Sfanta Scriptura | 203 | 18.05.2010 20:31:10 |
|