![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Eu prefer imaginea de ansamblu, pentru ca noi investigam incredibila complexitate si subtilitate a naturii însasi. Am dorit sa investighez în ce fel se coreleaza cu boala diversele tipuri de alimentatie - aceasta fiind ideea de baza a cartii. Toate componentele din mâncare lucreaza împreuna pentru a crea fie sanatatea, fie boala.Cu cât consideram mai mult ca o singura substanta chimica poate fi caracteristica unui aliment în întregime, cu atât ne împotmolim într- o tâmpenie. Dupa cum vom vedea în partea a IV-a a cartii, acest mod de gândire a generat mult din stiinta de slaba calitate. Asadar, eu spun ca avem nevoie de mai mult, nu de mai putin din abordarea numita de colegul meu „ tragere cu tunul". Trebuie sa luam mai mult în atentie tiparele alimentare si alimentele integrale. Înseamna oare ca aceasta abordare este singura cale de a face cercetare? Desigur ca nu. Consider eu ca descoperirile din Studiul China constituie dovada stiintifica absoluta? Desigur, NU. Ofera acesta suficiente informatii în vederea luarii unor decizii practice? Absolut, DA." "Este oare posibil ca factorii genetici ai unui grup sa îi faca sa fie mai susceptibili la boala de inima? Noi stim ca nu este cazul, deoarece în cadrul unui grup cu aceeasi mostenire genetica se observa o relatie similara între dieta si boala. De exemplu, barbatii japonezi care traiesc în Hawaii sau California au un nivel mult mai ridicat al colesterolului sanguin si o incidenta mult mai mare a bolii de inima fata de barbatii japonezi care traiesc în Japonia. Cauza tine, în mod evident, de mediu, deoarece majoritatea acestor oameni au aceeasi mostenire genetica."
|
|||
|
|||
![]()
Vreți să trăiți mult, dar mai ales bine (sănătos)? Faceți-vă... vegetarieni!
![]() http://www.descopera.ro/dnews/105471...fost-dezvaluit |
![]() |
Tags |
post, vegan, vegetarian |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dumnezeu a fost creat de Ra. (?) | Bilibox | Generalitati | 118 | 05.12.2011 08:03:26 |
OMUL NOU - OMUL VECHI | iosif | Pocainta | 32 | 12.04.2011 16:29:42 |
De ce Dumnezeu ne a creat? | KittyNou | Generalitati | 186 | 13.09.2010 21:47:09 |
Cine a fost creat primul oul sau gaina?! | T-Bone | Generalitati | 13 | 25.08.2007 19:36:20 |
|