Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.02.2013, 00:02:54
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de eliza-georgiana Vezi mesajul
pai tocmai prin copy/paste sunt sanse mai mari sa ma fac inteleasa! (exclud reaua-vointa) iar cuvintele mele proprii pot fi interpretate/ interpretabile, pe cand paragrafele celor care cunosc si exprima mult mai elocvent credinta ortodoxa sunt fara echivoc!
asta e punctul meu de vedere fara copy/ paste!!
Prin acel copy/paste poți foarte ușor să greșești. Nu e suficient să citești o carte, important este să înțelegi ceea ce spune pe acolo. Rupând din context anumite paragrafe și aruncându-le pe aici, pot fi de multe ori dăunătoare. Spun dăunătoare, căci nu prea au legătură discuția, le potrivești ca nuca în perete. Puneți nădejdea în Domnul când folosești armele Sale, căci dacă nu le folosești cum trebuie, în loc să taie, ele te taie.

Last edited by ovidiu b.; 09.02.2013 at 00:05:40.
Reply With Quote
Vechi 09.02.2013, 00:20:58
eliza-georgiana eliza-georgiana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.08.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Prin acel copy/paste poți foarte ușor să greșești. Nu e suficient să citești o carte, important este să înțelegi ceea ce spune pe acolo. Rupând din context anumite paragrafe și aruncându-le pe aici, pot fi de multe ori dăunătoare. Spun dăunătoare, căci nu prea au legătură discuția, le potrivești ca nuca în perete. Puneți nădejdea în Domnul când folosești armele Sale, căci dacă nu le folosești cum trebuie, în loc să taie, ele te taie.
atunci arata-mi unde si cu ce m-am "taiat" folosind armele Domnului! am postat sub fragment linkul de unde am "rupt" contextul de insemnatatea Chipului lui Dumnezeu in om! in ce sens le vezi ca nu au legatura si ar fi daunatoare?
chiar nu citesc o carte daca nu o inteleg, daca nu imi transmite nicio emotie, nimic pentru ca nici mecanic n-am putut invata! nu citesc carti duhovnicesti ca ziarul in metrou!!
Reply With Quote
Răspunde