![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Nimic. Problema e ce vor ei să facă cu noi...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
nu vor să facă ceva cu noi.
vor doar să fie lăsați în pace. |
|
||||
|
||||
![]()
Păi nu le face nimeni nimic. Problema e că ei devin agresivi prin modul lor de manifestare: ghei fest, luna popo etc.
Să stea liniștiți fund în fund în fundul haznalei sociale, să se caute la cap și e ok.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
dacă interzicem parada homo, să interzicem si zecile de parade care au în frunte zeci sau sute de preoți. le consider ostentative. |
|
||||
|
||||
![]()
Eu nu zic de interzis. Eu zic să nu le dea primăria autorizații.
Eu înțeleg că ai ceva cu Biserica. E problema ta. Dar să pui egal între un spectacol dizgrațios cu și despre de poponari (aproape) dezbrăcați cu o procesiune religioasă arată oarece probleme.
Îmi cer scuze celor pe care i-am supărat! "Trebuie sa mori înainte de a muri Pentru a nu muri atunci când mori" Last edited by DragosP; 09.02.2013 at 16:47:59. |
|
||||
|
||||
![]()
și asta ce este? nu tot interzicere?
|
|
||||
|
||||
![]()
Depinde de motivații.
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Referitor la faptul ca e destinatie turistica, si cresc incasarile la stat astfel, pai si Olanda e destinatie turistica pentru unele categorii de persoane. si eu.