Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.02.2013, 21:54:13
Mena59 Mena59 is offline
Banned

Data înregistrării: 20.11.2012
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de simona_fidela Vezi mesajul
Multumesc, doamna, foarte bun comentariu ati lasat si nu m-ati suparat cu nimic prin ceea ce ati scris. Oricum, nu cred ca o sa-mi placa de el pana la urma.
Sa fie cum o fi mai bine pentru tine, Simona! Pana una alta, ai de studiat, ai ce face si timpul tau e pretios. Sa nu-l risipesti. O sa vina si vremea suspinelor din dragoste si a lacrimilor de fericire. Toate la timpul lor. N-ai sa scapi :).
Cu Domnul inainte!
Reply With Quote
Vechi 10.02.2013, 02:06:17
simona_fidela simona_fidela is offline
Banned

Data înregistrării: 14.07.2010
Locație: Guildford
Implicit

Faza asta cu suspinele din dragoste asa imi suna de zici ca as avea 16 ani si inca nu ar fi cazul sa am o relatie, daramite casatorie. De zici ca la 28 de ani cati am inca nu e vremea potrivita pentru relatie/casatorie. Se pare ca dumneavoastra ma vedeti ca pe un copil ce mai trebuie sa copilareasca, nu sa iubeasca si sa fie iubit de o persoana de sex opus. Daca chiar vreti sa stiti, am avut deja parte de suferinta din dragoste, dupa cum am si scris in prima mea postare de la acest subiect.

Citat:
În prealabil postat de Mena59 Vezi mesajul
Sa fie cum o fi mai bine pentru tine, Simona! Pana una alta, ai de studiat, ai ce face si timpul tau e pretios. Sa nu-l risipesti. O sa vina si vremea suspinelor din dragoste si a lacrimilor de fericire. Toate la timpul lor. N-ai sa scapi :).
Cu Domnul inainte!
Reply With Quote
Vechi 10.02.2013, 13:26:29
Mena59 Mena59 is offline
Banned

Data înregistrării: 20.11.2012
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
Faza asta cu suspinele din dragoste asa imi suna de zici ca as avea 16 ani si inca nu ar fi cazul sa am o relatie, daramite casatorie. De zici ca la 28 de ani cati am inca nu e vremea potrivita pentru relatie/casatorie. Se pare ca dumneavoastra ma vedeti ca pe un copil ce mai trebuie sa copilareasca, nu sa iubeasca si sa fie iubit de o persoana de sex opus. Daca chiar vreti sa stiti, am avut deja parte de suferinta din dragoste, dupa cum am si scris in prima mea postare de la acest subiect.
Vad ca te-am cam suparat cu vorbele mele. Sa nu fii suparata. Nu am acuzat, nu am catalogat pe nimeni... Doar am lansat niste iporeze pe care le poti ignora. Sper ca nu am jignit prea tare.
Sa fii fericita! Pace si bucurie de la Dumnezeu!
Reply With Quote
Vechi 10.02.2013, 15:29:25
Annyta
Guest

Implicit

Probabil sunt off-topic, dacă mă refer la problema ta, dacă însă mă refer doar la titlul topic-ului, nu trebuie să evităm iubirea, ci trebuie să iubim.
Nu mă pricep să spun mai multe, dar asta este porunca, nu? Să ne iubim unii pe alții... nu să iubim doar pe cei ce ne iubesc...
Reply With Quote
Vechi 10.02.2013, 15:37:10
Banned

Implicit

Off-topic, asa e. Iubirea despre care vorbiti nu este iubirea romantica dintre o femeie si un barbat. Care om intreg la minte ar putea spune/gandi ca e bine sa iubim romantic o persoana de sex opus care nu ne iubeste?
Citat:
În prealabil postat de Annyta Vezi mesajul
Probabil sunt off-topic, dacă mă refer la problema ta, dacă însă mă refer doar la titlul topic-ului, nu trebuie să evităm iubirea, ci trebuie să iubim.
Nu mă pricep să spun mai multe, dar asta este porunca, nu? Să ne iubim unii pe alții... nu să iubim doar pe cei ce ne iubesc...
Reply With Quote
Vechi 10.02.2013, 15:44:15
Annyta
Guest

Implicit

Citat:
Off-topic, asa e. Iubirea despre care vorbiti nu este iubirea romantica dintre o femeie si un barbat. Care om intreg la minte ar putea spune/gandi ca e bine sa iubim romantic o persoana de sex opus care nu ne iubeste?
Eu nu am pomenit de a iubi romantic, ci doar de a iubi...
În fine, nu vreau să te supăr, mi-am spus doar părerea.
Reply With Quote
Vechi 10.02.2013, 17:13:43
Banned

Implicit

Pai da, dar subiectul meu se refera la iubirea romantica. Daca vreti sa dezbateti iubirea aproapelui, deschideti-va dumneavoastra un subiect nou.
Citat:
În prealabil postat de Annyta Vezi mesajul
Eu nu am pomenit de a iubi romantic, ci doar de a iubi...
În fine, nu vreau să te supăr, mi-am spus doar părerea.
Reply With Quote
Răspunde