Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Minuni ale Ortodoxiei > Intamplari adevarate

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.02.2013, 22:13:25
Mena59 Mena59 is offline
Banned

Data înregistrării: 20.11.2012
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Aceasta situatie este comica, chiar comica. Si ne arata pe noi. Astia suntem: de tot rasul.

Daca noi, astia care am descoperit cata absurditate, cata prostie, cate rele sunt in jurul nostru, adica noi, astia care vorbim acum, am fi mai destepti, am profita din plin de situatie. Am specula fiecare non-sens de care ne impiedicam si i-am da un sens avantajos. Am castiga valuta forte: valuta duhovniceasca pe care am aduna-o si cu ea ne-am cumpara un bilet spre rai.
Acum, in aceste timpuri, in aceste situatii ar trebui sa fim egoisti. Adica sa ne gandim la noi, cum putem ne putem folosi de starea aceasta a absurdului (creata de ceilalti, desigur, cu care noi nu ne asemanam deloc) si sa nu ne mai preocupe cat de prosti, snobi, non-valorosi sau inculti sunt, sa nu ne preocupe schimbarea lor (ca sunt prea multi si prea prosti)in bine, oricat ne puternica ar fi strigarea: iubeste-ti aproapele!.
Acum ar trebui sa le multumim lor ca sun asa si sa-i rabdam, sa nu-i judecam sa le suferim duhoarea, multumind lui Dumnezeu ca ni i-a dat sa ne fie spre mantuire.
Reply With Quote