![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
http://www.youtube.com/watch?v=67Lom28KSlg Pe langa liturghia aia cu clovni in biserica, asta pare cat de cat ok. Dar si clovnii si costumele traditionale par ok, daca te gandesti ca unii folosesc chipsuri si suc in loc de paine si vin. ![]() ![]() ![]() Last edited by ioanna; 12.02.2013 at 15:10:06. |
|
|||
|
|||
![]()
Motivul real al demisiei?
Pentru ca să vadă toată gLumea cum 'satana și luxifer și proorocool mincinos cad din cer ca fulgerul'... în goglindă. Last edited by vsovivivi; 12.02.2013 at 15:14:55. |
|
||||
|
||||
![]()
ma inseala ochii, sau are o palarie in forma de cascaval pe cap?
p.s.: se pare ca trebuie sa ma astepte unele secte protestante, ca se pare ca acesta nu a fost Antihristul. nu conteaza. Next!
Every point of view is useful, even those that are wrong - if we can judge why a wrong view was accepted. Last edited by Patrie si Credinta; 12.02.2013 at 15:47:51. |
|
||||
|
||||
![]()
Nu stiu, eu am ramas cu ochii pe poza din dreapta sus, figura diaconului-clovn :) De se alege un Papa american, sa vezi atunci distractie ...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
As hali eu cascavalul ala, daca e pe bune. :)) Last edited by celestial_pottery; 12.02.2013 at 16:55:52. |
|
|||
|
|||
![]()
Daca va fi un Papa american, si astfel de porcarii vor fi worldwide, atunci, osa vin la Litrugie ascultind metal dur la casti, si dupa ce as fi halit o portie pantagruelica de fasole. M-as simti ca la discoteca. Ba nu, mai naspa.
Nu vad de ce as ascultade un Papa infantil si fara simt al sacrului, cam cum sunt majoritatea americanilor anglofoni, doar fiindca e Papa. Big bullshit! Last edited by celestial_pottery; 12.02.2013 at 17:06:48. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
PS: acum pe bune, NU cred ca va fi ales papa un american |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_living_cardinals Asa la o vedere fugara, dupa italieni, mi se par cei mai multi. |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ciudat
![]() |