![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
spui tu ca interpreteaza textul din biblie literar, dar as vrea sa citesti rugaciunea tatal nostru, citez....si ne iarta noua gresalile noastre, precum si noi iertam gresitilor nostrii, si nu ne duce pe noi in ispita. Acuma interpreteaza "nu ne duce pe noi in ispita" litarar si explicam si simbolic cum s_ar interpreta. Oare cine ne duce pe noi in ispita?. Dumneze? Eu cred ca nu pentru ca Dumnezeu este bun si nu ne duce in ispita.
Eu zic ca e foarte importanta aceasta rugaciune pe care o zic toti oameni si un singur cuvant schimba intreaga rugaciune si acel cuvant "duce" a fost inainte "lasa in ispita" |
|
||||
|
||||
![]()
am acasa o intreaga colectie compusa din carti si reviste primite de la ei. Repet: NICIODATA nu au pomenit de donatii.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
..."si nu ne lasa pe noi sa cadem in ispita" am auzit eu ca ar fi fost forma initiala. Acum sigur nu stiu.
|
|
||||
|
||||
![]()
Dar chiar crezi ca cineva intelege asta cand se roaga, ca Dumnezeu il duce in ispita ? Dumnezeu te poate incerca, dar nu arunca in rau, deci prin "nu ne duce in ispita" intelegem nu le lasa sa cadem, nu ne lasa sa intram in ispita, fa sa nu intram in ispita.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
in realitate, nu mai scapi de ei, vin dupa tine pe strada, sa-ti ceara bani, nerusinatii... |
|
||||
|
||||
![]()
ce anume le-am dat eu de buna voie?
|
|
||||
|
||||
![]()
ceva bani pentru acele reviste.
|
|
|||
|
|||
![]()
nu cred ca trebuie criticat atit de dur ,eu am stat de vorba cu ei ,cunoaste foarte bine biblia dar ca toate religile din lume si acestia respecta doctrina dupa bunul plac al conducatrilor au modificat biblia spre interesul lor dar cel putin sint cuminti,decenti in viata ,curati nu creaza probleme pe cind in religia ortodoxa sint 99% oameni rai (betivi .curvari,hotii,profitori,pupatori de oase si lemne)si ma intreb cum au curajul sa se numeasca crestini
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
DE CE martorii lui Iehova nu sarbatoresc invierea LUI HRISTOS? | gavriil | Alte Religii | 20 | 05.03.2013 22:18:55 |
Martorii lui Iehova si religia lor | assiris | Generalitati | 25 | 10.03.2011 21:09:21 |
Ce parere aveti despre.... | mihnea45 | Generalitati | 10 | 22.10.2010 15:27:53 |
Ce parere aveti despre OZN-uri? | alexdu | Generalitati | 52 | 04.02.2010 18:46:56 |
|