![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Si pe buna dreptate. Degeneratii cu bufoni, show, si alte cacaturi ultramoderniste si nelalocul lor intr-o biserica sunt problema noastra. Clar, amice?
|
|
||||
|
||||
![]()
cand ai spus:...problema NOASTRA, la cine anume te-ai referit?
Last edited by stefan florin; 13.02.2013 at 01:58:52. |
|
||||
|
||||
![]()
Cred că la ce-i mai sus.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tot așa cum popa prins beat la volan acuma câteva zile și cvasi-secta cipistă și altele asemenea sunt problema voastră, a ortodocșilor. Frumos e ca fiecare să-și vadă bîrna/bîrnele din ochiul lui. |
|
||||
|
||||
![]()
dar ne putem da cu parerea nu, caci AICI pe forum (CRESTIN ORTODOX) suntem LA NOI acasa?
|
|
||||
|
||||
![]()
Problemele lor pot deveni si problemele noastre, de aceea comentam uneori, in scop preventiv, cu riscul de a parea plini de "rautate elementara, viscerala, de amoeba" , exponenti ai restului jalnic al Ortodoxiei si lipsiti de compasiune pentru lumea catolica ce trece printr-un moment dificil, cum spunea dl.Cezar
Last edited by ioanna; 13.02.2013 at 10:04:56. |
|
|||
|
|||
![]()
Daca e o demisie fortata pentru cine stie ce masinatziune diabolica ce v-a urma, nu doar romano-catolicii s-au ars, toti ne-am ars.
Inseamna ca raul are mai mult tupeu si putere ca oricand si asta doar pentru ca exista suficienta rautate in lume, care nu mai poate fi acoperita de rugaciunile sfintilor si cele bune ale celor mici. Iar ce va urma..ne va afecta pe toti si in timp ce la vorbe suntem destui buni, cand va fi vorba de fapte la limita, nu se stie cati vor sta, cert e ca multi vor cadea.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Solidaritatea in fata Raului este definitia suprema a umanului", zice cineva. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca te incalzeste cu ceva, cea mai nasoala faza la ortodocsi care am putut sa aud la o Liturghie, nu spun de unde, prietenii stie, este sa nu-l pomeneasca pe IPS. Si la sfarsit, cu o predica care numai cu ortodoxia nu avea treaba, in rest trecea prin toate: politica, cipuri, obama, etc. Subiectiv poate, in duh nu prea miroasea a liturghie ortodoxa desi randuiala era in regula.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 13.02.2013 at 10:55:24. |
|