![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca nu cumva Photoshopu' a lovit-o.
|
||||
|
||||
![]()
In fine, cred ca noi suntem de acord ca in orice caz ca nu il vrem pe cardinalul Von Cascaval pe scaunul papal.
|
||||
|
||||
![]()
N-auzi frate că nu'ș cine a făcut poza? Stâtea el așa, cu obiectivul spre catedrală, și numa' ce "poooooc" a venit trănetu'.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca nu pica nici fulgerul, aveau pregatita o bomba. ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Chiar daca mai sunt ,acestia au primit sanctiuni de la ierarhii locului si li s-a interzis aceasta practica Cat despre dezbracarea vesmintelor ,nu vad ce e rau in asta ,a scris si userul Zaharia la subiectul respectiv In copilarie socrul meu a fost vindecat de sperietura de la un incendiu de un preot ,care era tatal lui , prin dezbracarea vesmintelor ,duminica ,dupa slujba Prin anii '30. Nu puteti compara astea cu schimbarea cuvintelor sf.Scripturi mai bine cititi aici : http://www.razbointrucuvant.ro/2012/...e-le-am-facut/ Asta e ortodoxia ,jertfa dar si bucurii ,rasplata de la Dumnezeu |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Solidaritatea in fata Raului este definitia suprema a umanului", zice cineva. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Dar cum spuneai mai deunazi intr-alta postare… unii ne exprimam anxietatea intr/un fel, altii in felul opus. Doar comportamentul difera, insa temerea se cam simte la noi toti... Pluteste in aer, e clar! Fiecare se apara cam cum poate de propria teama, de irascibilitatea proprie, cum are adaptate mecanismele de expresie... Sa nu incetam sa rugam pe Maica Domnului sa deschida ochii inimilor fratilor romani care sunt catolici sa se intoarca la adevarata credinta!! Parintele Adrian Fageteanu avea dreptate: sunt Vicleni, Vicleni, Vicleni!!! ca Vai lumii din pricina smintelilor!! si preotii ne cer sa ne rugam pentru dansii ca se lupta cu multe ispite!! Oameni buni (catolici) lasati-o balta pe dilaila ca-i parsiva si blocheaza drumul spre USA mantuirii!! |
|
|||
|
|||
![]()
Eu nu inteleg de ce se spune ca e o mare tragedie, ca BC e zguduita, iar catolicii sunt de neconsolat si trebuie sa le fie rusine ortodocsilor ca nu sunt suparati si ei alaturi de catolici. Mie mi se pare o exagerare, din cate am inteles papa nu a murit, doar va fi ales alt papa, nu vad unde e tragedia chiar si pentru catolici. Cu atat mai mult pentru ortodocsi, pentru noi papa ne poate interesa doar in cazul cand va declara ca devine ortoodx impreuna cu BC. De curand a murit Episcopul Buzaului si nu s-au deschis zece topice despre asta, nici nu era nevoie. Sau cand a murit Patriarhul sarbilor.
Sa speram doar ca noul papa va implini profetia Fer. Agatanghel, devenind ortodox si ducand si BC la ortodoxie. In rest ramane invatatura Sf. Iustin Popovici. |
|