![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
De fapt, evolutionismul, fie el teist sau ateist, este atat de ilogic ca practic nu poate fi mentinut decat prin eforturi continue de indoctrinare ideologica.
Eu am dat mai demult in exemplu simplu pe care unii l-au luat in ras dar care e perfect logic si valabil. Daca omul e atat de inrudit cu maimuta, cum zic evolutionistii, atunci cum se face ca organele de la maimuta NU numai ca NU se potrivesc la om, dar sunt respinse imediat. Astfel ca exista compatibilitate mai mare intre organele de la porc si cele de la om. Valvele cardiace se transplanteaza la om de la porc, NU de la maimuta. Iar encefabolul, un medicament cu care sunt tratati copii cu retard mental, se obtine din extract de creier de porc, NU de maimuta. E valabil si pentru alte organe. Deci repet, daca maimuta e ruda cea mai apropiata a omului (dupa evolutionisti ), cum se face ca organele maimutei sunt absolut incompatibile cu cele de la om? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dovada: ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Mișto poză :))
|
|
|||
|
|||
![]()
O explicatie ar fi ca pentru ca un ecosistem sa functioneze este nevoie sa avem o parte a ADN-ului nostru comun cu celelalte animale si plante.Altfel nu ne-am putea hrani nici noi nici ele.Iar faptul ca anumite organe de la porc sunt suportate de organismul uman e modul lui Dumnezeu de a rade de cei care sustin ca suntem rude cu cimpanzeii.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Nu există două feluri de evoluționism. Ba mai mult, termenul de ateist și teist nu au nici o legătură cu „Teoria Evoluției”, primii doi termeni denotă credința sau lipsa de credință într-un dumnezeu pe când „Teoria Evoluției” este cu totul altceva, nu le amesteca în aceași oală.
Citat:
Care din cele două opțiuni ți se pare că este absurdă și că are nevoie de îndoctrinare? Citat:
În primul rând omul este înrudit cu maimuța în sensul că acum zeci de milioane de ani am avut un strămoș comun din care am evoluat separat, și apropo, omul este mai aproape înrudit cu primatele decât cu maimuțele. Cât despre partea cu organele, nu știu dacă să râd sau să plâng sincer. Ai gândit umpic înainte să scoți prostia aia din cap? Tu realizezi că nici măcar de la om dacă iei un organ sunt șanse foarte slabe să fie compatibil cu un alt om? Serios acum, dai un search și citește despre subiectul acesta înainte să postezi astfel de aberații.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
evolutionismul compromis | padrevicentiu | Generalitati | 476 | 23.09.2013 03:54:06 |
De ce evolutionismul teist este o erezie? | nadut | Teologie si Stiinta | 372 | 27.11.2012 12:41:07 |
ROMANI , VI SE PREGATESTE CEVA | saccsiv | Homosexualitatea | 170 | 06.03.2012 14:51:43 |
Venirea Antihristului | ancah | Biserica Romano-Catolica | 16 | 23.04.2008 02:29:50 |
un vis se pregateste sa moara | quasar | Generalitati | 52 | 03.02.2008 18:58:43 |
|