![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu ai citit si mesajele mele? Sora Lucia spunea ca acea aparitie fagaduia ca daca se face consacrarea si Rusia se va converti (la catolicism probabil) atunci va inceta prigonirea. Din fericire pentru cei care nu au conceptii ecumeniste asta nu s-a intamplat, adica Rusia nu s-a convertit la catolicism.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Spuneam si eu ce am auzit de la persoane care au mai fost pe acolo si ce am mai citit (par.Ioanichie Balan ,sf.Nicolae Velimirovici) Mi s-a spus ca preotii catolici nu prea mai aud unde sa slujeasca din cauza numarului mic de credinciosi |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu toata lumea e bolnava sau in varsta. Poti sa tragi usor un pui de somn ,conditii exista. Nu mai vorbesc de zburat gandul de la rugaciunile sf.Liturghii Dar ma rog ,ce sa mai spunem ,e bine si asa ,e de preferat ateismului in crestere |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asadar un ortodox care accepta acele aparitii neaga dreapta credinta, spune de fapt ca e gresit ce spune BO. Si am mai spus ca si din partea BC cine nu sustine Purgatoriul e condamnat, dar dupa ecumensimul adoptat la Conciliul Vatican II invatatura catolica s-a diluat, nici nu stiu daca mai exista la ei erezii. Citat:
Citat:
Oamenii care s-au convertit la ortodoxie spun de obicei ca au venit aici pentru adevar, au constatat ca e cea adevarata. Sfintenia se vede de oricine in ortodoxie, numai minunea Sfintei Lumini e in fiecare an. Dar si evreii au vazut sfintenia lui Iisus si nu s-au convertit, ba chiar L-au prigonit. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Colectivul muncitoresc este de acord cu analiza dvs. geniala, asupra faptului ca tovarasul Cezar Ioan are deviatiuni de stinga, si o aplecare periculoasa catre ecumenismul reaactionar, adica hiper-. Propunem vot de avertisment pentru tovarasul Cezar Ioan, care deviaza cam des de la linia Partidului, pardon, a Bisericii. Psihologii stie cam multe, deci nu e tovarasi de incredere. Propunem deasemenea urmarirea sa informativa, si efectuarea unui raport zilnic catra tovarasia voastra. Traiasca lupta pentru pace! Subsemnatii. |
|
||||
|
||||
![]()
Celestial, tu de ce te bagi?
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ba chiar au facut si batjocura, vezi postarea de mai sus!
|
|
|||
|
|||
![]()
BC NU rezida doar in Occident. Daca Occidentul se prabuseste ca si nivel de credinta, mai exista Europa de Est, Africa, Asia, Filipine, etc. Cindva, Papa a avut rezidenta la Avignon. Nu conteaza unde o are, poate fi pe Luna, la Czestochowa, pe Aurora, sau in Antarctica. Occidentul ESTE apostat, si faptul ca "merge la biserica" nu impiedica, ba chiar camufleaza cumva, avansul lent, uneori accelerat, al Raului. Spalacitii (descendentii francilor si altor germanici si celtici in ansamblu) sunt oricum o rasa inferioara spiritual, prone to heresy, de la care au venit toate nenorocirile globale, de trei secole incoace. Cine ma contrazice, sa deschida o carte de istorie, cit de obiectiva se poate, si sa isi foloseasca simtul acela statisitic si logic, pe care il avem cu totii, cel putin cei care stiu sa vada o pondere sau o dinamica intr-un proces sau in altul.
|
|
||||
|
||||
![]()
Va Multumesc pentru rasul pe care mi l-ati oferit prin gluma Dumneavostra!
|
|||
|
|||
![]()
Sa mai destind atmosfera. Catalin e un bun credincios si cu intentii bune, dar nu is da seama ca ii catalogheaza pe toti ca un secretar de partid cu sarcina de la centru sa combata devierea ecumenista: ii vede pe toti ecumenisti. Pe mine ma amuza, intrucit eu nu cred mai in nimic din ce insemna angajare sub un stindard ideologic sau religios: urasc ideea de turma. Insa oamenii de felul lui Catalin imi sunt simpatici: o spun fara pic de ironie. Ceva imi spune ca un om cu o credinta directa ca a lui se va mantui, in vreme ce tipi care iubesc "iesitul din rand" ca mine, sau sofisticatii ca migratorii prin culte, poate ca nu.
Dar nici miza mantuirii nu conteaza pentru mine asa mult, incit sa schimb ceva, asa ca...ma bucur de spectacol si zimbesc mai departe. Last edited by celestial_pottery; 15.02.2013 at 12:48:33. |
|