![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Bună, Dorina. Mă bucur să te întâlnesc pe acest forum.
Fane sunt, („Iedidia” de pe forumul lui D. Gheorghiță). Te-am recunoscut după modul în care scrii, cu spiritul blândeții și în respect față de partenerii de dialog, și bineînțeles, după nume, Dorina/Doriana. Sigur îți amintești, am avut niște discuții cu tine, în contradictoriu, acum câțiva ani. Mai (mă) ții minte? Îți vorbisem în câteva cuvinte despre necazul meu, că o nepoată a trecut acum 10 ani la adventiști, și așa am aflat că ești de religie neoprotestantă, chiar soție de pastor. Dar de ce spui că soțul tău nu este pastor? Nu mai este pastor? Îmi aduc aminte că discutam faptul că, la adventiști, soția unui pastor primește o sumă de bani deoarece își ajută soțul, iar tu ai spus că la penticostali, lucrurile nu stau așa, ziceai că ți se pare cam aiurea să fii plătită pentru asta. Am găsit discuția și o voi posta aici, ca să-ți reamintești... În rest, cum mai sunteți? Ați plecat în Germania? Sunteți bine? M-aș bucura să aud numai vești bune! ![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Marea inselaciune a sectei adventiste: "moartea pune capat constientei" | doctor_faustus | Secte si culte | 330 | 03.07.2013 18:09:58 |
mincions religios | gloupgloup | Generalitati | 46 | 04.02.2011 20:50:03 |
experiment "religios" | oni91 | Teologie si Stiinta | 10 | 22.01.2008 21:26:01 |
divortul "religios" | Corina_Mihaela | Nunta | 1 | 05.09.2007 10:28:13 |
extremismul religios | niceboyrom | Generalitati | 1 | 17.12.2006 13:20:57 |
|