![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Sa sti leonte ca noi nu ne suparam pe tine daca esti de alta confesiune. Uite, userul Mihnea Dragomir si altii ca el - nu au nici o problema in asi declara apartenenta.
Macar ei au demnitatea de a sustine cu tarie alegerile lor si cred ca sunt respectati pentru asta chiar daca nu sunt aprobati. Eu cred ca sunt la asentimentul multora - chit ca ne mai si ciondanim - ca sunt destul de ok cu atat mai mult cu cat fiecare din noi la urma urmei ce ne dorim in fond? Mantuirea!!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Foarte pertinente observatii!
Hai sa-i dam omului o sansa. Poate este la inceput de drum, in procesul invatarii/intelegeri, stiu si eu, poate trece printr-o faza de rebeliune... Last edited by Crestin_Simona; 16.02.2013 at 22:38:05. |
|
|
|||
|
|||
|
Eu am spus in mesajul anterior ca eu cred ca e ortodox, pe forum nu au fost multe persoane care sa aiba conceptii ecumeniste mai liberale, doar Adriana si probabil AndreiCozia. Dar avem un exemplu mai celebru, Cristian Badilita, care avea aceste conceptii, acum a trecut la greco-catolici. De obicei acestia critica ortodoxia si au idei foarte asemanatoare cu cele protestante (o alta dovada ca ecumensimul este aproape protestantism). Dar fiecare se poate schimba oricand.
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| parintele Arsenie Boca | 06dec | Mari Duhovnici si predicile lor | 34 | 07.12.2013 19:02:21 |
| PARINTELE ARSENIE BOCA | elena4018 | Mari Duhovnici si predicile lor | 76 | 04.12.2013 18:31:22 |
| Parintele Arsenie Boca | marlene | Stiri, actualitati, anunturi | 23 | 31.12.2009 13:44:31 |
| Parintele Ilie Cleopa catre Parintele Arsenie Boca | Laurentiu | Mari Duhovnici si predicile lor | 0 | 04.02.2007 16:57:47 |
|
|