![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Bineînțeles banându-i! Că doar așa ne învață instigator... pardon, inspirator părintele Cleopa: buruienile, vulpile, lupii, ne-oamenii trebuie exterminați... în numele iubirii.
|
|
|||
|
|||
![]()
Te plângi cu nedreptate de banări, centesimus, care nu ți s-au aplicat pentru specificul credinței tale; numai dacă acesta nu este atacarea (agresivă a) specificului credinței noastre.
Last edited by N.Priceputu; 17.02.2013 at 09:12:40. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu mă plâng, dimpotrivă consider "normală" o asemenea atitudine, deoarece Hristos ne-a avertizat că vom suferi pentru credința noastră. Să nu crezi că mă consider prin aceasta un martir, totul se petrece la nivel virtual, dar e o bună pregătire pentru ce va urma. La fel cum un joc de tip Counterstrike îi antrenează pe copii cum să ucidă oameni reali mai târziu, tot astfel atitudini intolerante, ura față de ceilalți creștini (să nu mai vorbim de alte credințe, ori atei) îi antrenează pe marii "apologeți" ai ortodoxiei de pe acest forum să acționeze în viitor în viața reală.
21. Ați auzit că s-a zis celor de demult: "Să nu ucizi"; iar cine va ucide, vrednic va fi de osândă. 22. Eu însă vă spun vouă: Că oricine se mânie pe fratele său vrednic va fi de osândă; și cine va zice fratelui său: netrebnicule, vrednic va fi de judecata sinedriului; iar cine va zice: nebunule, vrednic va fi de gheena focului. (Matei 5) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ortodocsii sunt cei care sufera pentru credinta lor, deoarece numai in Ortodoxie exista o reala lupta contra patimilor, la voi la neoprotestanti nu exista asa ceva, nu stiti ce sunt pacatele capitale, nu aveti clara ideea de pacat! si de aceea nici nu "suferiti", pentru ca nu va luptati cu aceste patimi care ne incearca pe noi toti! tot ce faceti este sa va folositi de Biblie, pentru a strange acele zeciuieli, asta e tot ce aveti in cap! asta, ca sa nu munciti cinstit! |
|
|||
|
|||
![]()
Cititi si topicul meu :''ortodoxie=catolicism=fratie=iubire'' dar si ''Mantuitorul Iisus Hristos ne vrea dezbinati?Bineintele ca nu''.Cititi si mesajele de acolo.Daca vreti.
Trebuie sa avem iubire,fata de toti,indiferent de religie,confesiune etc.De ce?Fiindca asa ne-a spus MANTUITORUL IISUS HRISTOS! Semnat:Un crestin ortodox. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Asta nu e greu.
Mai greu este sa intelegi ce e de fapt iubirea, in acest context, si cum sa o aplici.