Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.02.2013, 22:23:55
Pelerin spre Rasarit
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Maria_S Vezi mesajul
Am sperat intr-o interventie in viata mea din partea Domnului, ne-am rugat eu, apropiatii, chiar si persoane necunoscute pentru mine,am avut credinta ca o sa ma ajute. Sunt luni de cand tot plang si sper in ajutorul Lui dar nu ies din situatia grea. Un singur lucru Ii cer.Un lucru banal pentru El. Ce sa mai fac?? Ma prapadesc si Domnul nu-mi intinde o mana de ajutor. De ce si-a intors fata de la mine? De ce in stari mai pacatoase si cand nu aveam asa de multa nevoie de ajutor m-a miluit si acum nu? De ce ma lasa asa? Incepusem sa ma apropii de 3 ani de Dumnezeu si credeam ca o sa ma ajute sa rezist daca o sa ma rog si o sa ma schimb in bine. Nu ne ajuta si iarta Domnul inca o greseala daca ne caim si suferim mai mult decat la cea dinainte pe care ne-a sters-o. Pe mine cred ca nu. Simt ca m-a parasit.
Sa-i multumiti lui Dumnezeu doamna,din toata inima si cu toata fiinta dvs caci mare este mila si dragostea Lui,sunteti un copil fericit al Lui caci Toiagul si nuiaua Sa va mangaie.Se apropie Postul Pastelui poate este cel mai bun moment sa inviati odata cu Cel ce a strigat pe Cruce ,,Eli, Eli, lama sabahtani? "facandu-va partasa in suferinta si biruinta Lui.Bucurati-va!
Reply With Quote