![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
P. S. Mor cind aud pe unii vorbind de "spiritualitatea olandeza contemporana". Care??? Poate cea infernala, ca si Ala isi are spiritualitatea lui, nu? |
|
||||
|
||||
![]()
Aia dosnică bre, aia dosnică.
|
|||
|
|||
![]()
Cam asa. Belgienii sunt pedofili, olandezii = un popor deja posedat, englezii = cam la fel, dar nu inca, etc. Occidentali apostati = fiinte inutile si periculoase.
Radeam cu un prieten, zilele trecute, vorbidn de moacele alora de sustin eutanasia si avortul (care sunt tot aceeasi monstruozitate). Serios, uitati-va la mutrele lor. Nu vedeti ceva, o nota comuna, ceva respingator? Vedeti poze cu demonstratiile lor. Pe bune! Repet, nu vorbesc de conceptualizari, ci de ceva vizibil cu ochiu' gol-golut, ala al trupului. nu al mintii. |
|
|||
|
|||
![]()
Ceea ce ma mira la olandezii- altfel un popor renumit pentru seriozitatea in munca, pentru perseverenta cu care au muncit ca sa creeze acele "poldere"", cum de au acceptat ceea ce nici o minte cat de cat normala nu cred ca ar considera ca fiind ceva "normal": ""casatoria"" intre persoane de accelasi sex, consumul de droguri, propaganda homosexuala (cum asa ceva la olandezi- care omeneste vorbind au femei frumoase!) ?!
La fel si pentru recenta hotarare a parlamentului francez de a accepta "casatoria"" intre persoane de accelasi sex! Daca Franta- o tara care a dat mari oameni de cultura, poate accepta asa ceva, nu stiu ce sa mai zic! Probabil se rasucesc in mormant Napoleon Bonaparte sau Charlles de Gaulle! |
|