![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
nu au avut. doar că "l-au inspirat" cu cucută.
|
|
||||
|
||||
![]()
poate o monarhie teocratica.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ar fi perfectă.
Oricum mai bună marasmului actual.
|
||||
|
||||
![]()
pt ca era anti-democratic si studentii lui, Alcibiades si Critias, s-au gandit sa ei dictatori e o idee buna.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tu zici ca un om este moral pur si simplu, sa zicem ca sunt de acord, dar asta nu inseamna ca asta este starea normala a omului, nu e nici un motiv pentru care omul sa fie bun sau sa il ajute pe altul afara de momentele in care beneficiaza el insusi de acest ajutor. Cel care ajunge in varful piramidei si vrea sa-i faca pe toti ceilalti sclavii lui e la fel de indreptatit sa faca asta cum e si cel slab care spune ca toti ar trebui sa fie buni, pentru ca in felul asta supravietuieste si el. La naiba cu cei slabi, cine a zis ca toti oamenii trebuie sa traiasca ? Care e motivul pentru care oamenii ar trebui sa fie buni ? Unde vezi tu atata bunatate mai ales in societatea asta capitalista in care in spatele fiecarui zambet/ranjet se ascunde de fapt o intentie de dominare a celuilalt ? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Extrapoland, tu deci combati o chestie BUNA! Mai departe, daca TU combati o chestie buna ce este DE FOLOS COPIILOR atunci sincer mi-asi pune problema : Doamne, ce fel de om esti atunci? Brr!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Dezbaterea este un lucru bun, cui ii e frica de dezbatere?
|
|||
|
|||
![]()
Da la ce foloseste daca este inutila?
E ca si cum am dezbate faptul ca apa curge, focul arde si vanul sufla! |
|
|||
|
|||
![]()
Și să zicem că într-adevăr statul se „consultă” cu societatea civilă (ceea ce este foarte dificil). Să spunem că 60% vor ceva, iar restul de 40% (și să zicem că aici intră oamenii mai înstăriți ai unei societăți libere) doresc exact opusul. Ce facem în situația de față? Trebuie să se impună prostia majorității?
|
|
|||
|
|||
![]()
Ba vrei să impui din moment ce ai zis că statul trebuie să ia decizii în numele TUTUROR.
|
|