Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.02.2013, 20:31:21
aanrra aanrra is offline
Member

Data înregistrării: 26.12.2010
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

[QUOTE
Azi am aflat ( de pe calculatorul ei)

Am inteles cum te-ai simtit tu... ea cum ar trebui sa se simta afland ca i-ai intrat in calculator?

Prietenia e un dar si nu o povara!
Reply With Quote
Vechi 20.02.2013, 22:53:20
mela me's Avatar
mela me mela me is offline
Member

Data înregistrării: 25.12.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de aanrra Vezi mesajul
[QUOTE
Azi am aflat ( de pe calculatorul ei)

Am inteles cum te-ai simtit tu... ea cum ar trebui sa se simta afland ca i-ai intrat in calculator?

Prietenia e un dar si nu o povara!
Noi suntem asezati destul de apropiti si mi-au " fugit ochii" pe conversatie, desi au mai fost si alte situatii in care mi s-a parut ca vorbeste de mine cand nu sunt in preajma si mi s-a confirmat acum...si doare.
Vechi 21.02.2013, 10:51:37
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mela me Vezi mesajul
Noi suntem asezati destul de apropiti si mi-au " fugit ochii" pe conversatie, desi au mai fost si alte situatii in care mi s-a parut ca vorbeste de mine cand nu sunt in preajma si mi s-a confirmat acum...si doare.
Barfa e si o neputinta dar unii se hranesc din barfa
Trebuie multa nevointa sa nu barfesti ,in primul rand trebuie sa ne straduim sa nu barfim in gand ,sa ne curatim gandurile ,ca altfel nu am facut nimic
Adica sa vedem cu multa ingaduinta pe cei din jur ,sa nu ii judecam
Daca prietena nu e credincioasa ,ce pretentii puteti avea ?
Daca i-ati facut mult bine ,bucurati-va , ati dat mult si l-ati indatorat pe Hristos.
Mai multa reticenta nu strica ,pana la urma puteti si sa ii spuneti ca stiti dar ca nu va simtiti afectata,pe oameni trebuie sa ii iubim asa cum sunt
Vedeti ca diavolul lucreaza si in cazul d-voatra ,sa va certati sau sa va razbunati ,cine stie ce ganduri va trimite
Reply With Quote
Vechi 21.02.2013, 12:14:04
andrei_elena's Avatar
andrei_elena andrei_elena is offline
Member

Data înregistrării: 04.12.2012
Implicit

https://www.youtube.com/watch?v=4nFGSzYzLxI
ce frumos spune aici parintele Proclu cum sa "amanam" sa spunem ceva aproapelui...

Doamne ajuta!
Vechi 03.03.2013, 18:06:39
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Implicit

Draga Mela, cred ca tu ai ceva de invatat din povestea asta - si cred ca toti am trecut prin asta, intr-o forma sau alta - nu e bine sa ai asteptari mari de la oameni, sa te increzi prea mult intr-o persoana... nu e vorba sa devii mizantrop, nu, nu, ci sa intelegi ca fiecare om are neputintele lui, patimile lui, in ciuda imaginii bune pe cate tu ti-o creezi despre el. Din experienta mea, ori de cate ori am supraestimat o persoana, am fost inselata in asteptari. Treptat, am inteles si continui sa inteleg ca pe oameni ti-i scoate Domnul in cale cu un anumit scop.

Nu e bine sa va certati in birou, va fi o atmosfera foarte incarcata. Poate ar fi bine sa taci si sa incerci sa te distantezi putin cate putin de persoana respectiva, sa nu ii mai marturisesti anumite lucruri, sa aveti doar relatii de colegialitate. E si asa o problema la serviciu: ca se cam incurca borcanele, atunci cand exista simpatii si antipatii personale intre colegi. La serviciu e bine sa pastrezi o atitudine de colegialitate fata de toti, chiar daca in particular sunt alte relatii.
Vechi 04.03.2013, 11:11:13
mela me's Avatar
Member

Implicit

Ma bucur nespus pentru raspunsurile/ sfaturile primite, de la fiecare am invatat cate ceva; intre timp am mai uitat de ce s-a intamplat si mi-e greu sa nu-i mai marturisesc una-alta din viata personala, noi fiind destul de apropiate inainte( desi au mai fost faze de genul cand am supraestimat-o si am mai fost dezamagita, ca asa ma exprim asa, dar nici nu pot uita ajutorul la greu din partea ei); inca nu i-am spus nimic, dar imi sta in gand sa trimit mail-ul pe care mi-l sugera cineva mai sus.
Multumesc tuturor!
Vechi 05.07.2013, 00:28:53
mela me's Avatar
Member

Implicit

Doamne ajuta tuturor!

A mai urmat o repriza de barfa, mi-a confirmat cineva, oricum eu banuiam; mi-am luat inima in dinti si acum cateva zile i-am zis cu calm ca stiu ca m-a barfit ( inainte cu o seara m-am rugat Maicii Domnului sa-mi lumineze mintea ce sa-i zic) si cum s-ar simti daca as fi facut eu la fel? tot ea s-a suparat si a facut pe victima, nu mai vorbeste cu mine...nici eu nu am mai zis nimic, desi nu-mi place situatia; dar de mai multe ori mi-am mai cerut scuze cand am mai gresit cu ceva( de ex. vorbe spuse mai apasat, ca ea e un pic mai sensibila); nu stiu ce sa fac mai departe, suntem la cativa metri distanta, eu nu ma simt vinovata, i-am zis cu calm si scurt cum s-ar f simtit in locul meu( nu mi-a dat un raspuns).
Iertare pentru cei neinteresati, dar astept un raspuns de la cei mai cu experienta de viata si mai aproape de Dumnezeu.

Multumesc frumos!
Vechi 05.07.2013, 00:41:53
xanixade's Avatar
xanixade xanixade is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.01.2011
Locație: Cluj-Napoca
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru xanixade
Implicit

Foarte tare, ce sa zic, asta e, dupa mine as zice sa lasi lucrurile sa se mai aseze :)) Pana iti trece si tie, si ei... Prieteni/e se gasesc la tot pasul, ce mare lucru....
Vechi 05.07.2013, 06:28:28
Parascheva16's Avatar
Parascheva16 Parascheva16 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2013
Implicit

Defapt, prietenii adevarati sunt foarte rari, nu la tot pasul.
Reply With Quote
Vechi 10.11.2013, 16:11:40
crainou crainou is offline
Member

Data înregistrării: 18.01.2013
Implicit

Primim ceea ce oferim.
Persoana este in incurcatura si nu reuseste sa-si recunoasca slabiciunea. Insista.
Reply With Quote
Răspunde

Tags
barfa, prietenie, serviciu