![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cand acest lucru nu are loc, poate fi fie o incercare de la Ispititorul, care incearca prin orice mijloace sa ne indeparteze de medicamentele lui Cristos, dar poate fi si din cauza ca spovada nu a fost buna, lipsindu-i ceva. In acest caz trebuie sa ne intrebam: am spovedit toate pacatele de care ne-am amintit, ori am ascuns chiar si unul singur ? Ne-am cait de ele, sau, de fapt, consideram ca nu sunt chiar asa de mari pacate ? Am luat hotararea ferma de a nu le mai repeta, ori ne-am spus in sinea noastra: "le marturisesc pe acestea si de maine o iau de la capat". La randul lui, preotul este el hirotesit pentru a face spovezi ? (Nu toti preotii sunt hirotesiti, iar incalcarea acestui lucru face ca Sacramentul sa fie invalid). A rostit Sfanta Formula asa cum trebuie, ori a balmajit ceva ce nu am inteles ? Citat:
Desigur ca Dumnezeu ii iubeste pe toti oamenii, care se impart in urmatoarele doua categorii: dreptii si pacatosii. Dar nu-i iubeste pe toti la fel. Cu dreptii este foarte prietenos, iar pacatosii pierd prietenia Lui. Citat:
Cu fratietate in Cristos, M.D.
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
spovedania... | myself00 | Generalitati | 2 | 24.06.2012 23:58:59 |
Spovedania | Adriana-Simona | Pocainta | 24 | 22.09.2011 20:10:10 |
Spovedania | Sf.Asteapta | Generalitati | 2 | 03.07.2010 15:04:45 |
Spovedania | Ioana-Andreea | Secte si culte | 0 | 06.04.2010 21:55:39 |
Spovedania | arlechino | Preotul | 49 | 22.11.2008 22:04:18 |
|